Бареков: Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните имоти, които сте накупили през 2014-а!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/barekov-mishki-izlezte-s-fizionomiite-s-koito-tormozite-naroda-vsyaka-sutrin-i-dayte-obyasnenie-za-luksoznite-imoti-koito-ste-nakupili-prez-2014-a/24606 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните имоти, които сте накупили през 2014-а!

АБРО, на което съм бил в Управата, и то скочи в защита на морала (липсващия) на четворката от блоковете на БТВ и Нова - Анна Цолова, Анна Тодорова, Виктор Николаев и Антон Хекимян. Забележете, били атакувани по "съмнителни стандарти" от фб профила на евродепутата Николай Бареков!!! Какъв огромен страх от Истината. Цели две национални телевизии - манипулатори се уплашили от моя фб профил и помолили АБРО да ги защитава от страшния Бареков! Дори още не съм изнесъл фактите за имота в центъра на София на Викторчо. А гражданите от акцията "Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите" все още събират данни и подробности за съмнителното забогатяване на другите двама. Страхът е по-силен от тока. Той ги издава.

Мишки, излезте с физиономиите, с които тормозите народа всяка сутрин, и дайте обяснение за луксозните имоти, които сте накупили през 2014-а! Не се крийте зад умрялото АБРО и личната Асоциацийка на ментора ви ИвА Прокопиев! Щом един унищожен от вас и мафията, на която слугувате, Бареков ви уплаши, явно сте много, много насрани. Излезте от лайната на корупцията и поръчковата журналистика и дайте обяснение пред обществото. Истината идва! Вие превърнахте журналистиката в кенеф, истината унищожихте и сте роби на фалшивите новини. Възмездието за бездарните и жалките манипулатори е скоро.

Въпрос към бившите ми колеги от АБРО:

Откога стана морално неприемливо граждани, какъвто съм и аз, да подават сигнали в обществото, медиите, фейсбук и Прокуратурата за корупция сред журналистите и престъпната симбиоза власт-медии. Самият аз бях жертва на вашите медии и напълно реабилитиран от избирателите ми и от Прокуратурата и НАП след много тежка и щателна проверка, отнела цели две години. Докато бях в тежка опозиция. Но вашите лъжи и клевети по отношение на мен и партията ми не спират. Спазвате ли вие стандарта, "колеги"?

БАРЕКОВ ПОПИЛЯ АБРО, която скочи като попарена в защита на Цолова и Николаев

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.