Бареков: Прокопиев, Трайчо и Дянков ги чакат 10 години затвор

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/barekov-prokopiev-traycho-i-dyankov-gi-chakat-10-godini-zatvor/24554 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Прокопиев, Трайчо и Дянков ги чакат 10 години затвор

Сигналът за престъплението на Прокопиев, Трайчо и Дянков е внесен от мен в главна прокуратура през далечната 2012 година, припомня във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. От тогава се смениха два кабинета на Борисов, но Прокопиев е все още ментор на олигарсите и кукловод на баджак журналистите в Нова, БТВ и БНТ, допълва той.

Ето целият му коментар:

Обвиняемият от Прокуратурата Иво Прокопиев вече е ПОДСЪДИМ за кражба на 20 000 000 Милиона от Държавата. Присъдата, която го чака заедно с аверите му съучастници Трайчо и Дянков е 10 години затвор. Дойде Коледа за Лалугерите! Да припомня, че сигналът по това престъпление е внесен от мен в главна прокуратура през далечната вече 2012 година. Интересно е сега Прокопиев как ще "опраска" (в съда) обвинението на любимата му прокуратура, която цитира като дявола евангелието? От тогава се смениха два кабинета на Борисов, но Прокопиев е все още ментор на олигарсите и кукловод на баджак журналистите в Нова, БТВ и БНТ. Ето това са лицата на морала и олигархията в окаяна България днес. Очаквам коментара на неговите хрантутници и слуги по сутрешните блокове и сайтовете за фалшиви новини

Бареков: Прокопиев, Трайчо и Дянков ги чакат 10 години затвор

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.