БЕЗРАБОТИЦА ИЛИ БЕЗИЗХОДИЦА?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bezrabotica-ili-bezizhodica/20914 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗРАБОТИЦА ИЛИ БЕЗИЗХОДИЦА?

Управляващата шайка с гордост се похвали с поредния „успех“ – само 6 % безработица на Територията. Ами браво, звучи добре, ПР-ите ви са добри. В чужбина дори могат да ви повярват. Но българинът е човек реалист, трудно слага розовите очила, когато трябва да върви през дупките и пропастите по пътя.

Да започнем с това колко изобщо е работоспособното население в България? Само пенсионерите са над 2 160 000 души. В края на миналата година на един неработоспособен - деца под 15 години и възрастни над 65 години, се падат по-малко от двама работещи.

Населението на България за 10 години е намалява с половин милион души. По официални данни. Напусналите временно или завинаги Територията не са отчетени. Всяка година РАБОТОСПОСОБНОТО население намалява с 57 000 души.

Тук дори не коментирам недосегаемите, които нито могат, нито искат да работят и представляват значителна част от цитираните брой работоспособни, тъй като поради толерантността никой не прави официална статистика.

Уважаеми ГЕРБави, с това темпо на унищожаване на българския народ, скоро безработицата ще намалее съвсем. Просто защото никой няма да е останал тук. Това искате – нали?

Във Вашите представи идеалната България е пълна с недосегаеми и Ваши верни фенове на партията, работи се само по обществени поръчки в строителството, деца – няма, пенсионери – няма, а останалите са фенове на джендър идеологията и много се обичат, ама не се размножават, тоест и детски не се налага да плащате!

Само че, да Ви просветля, тъй като интелектуалният Ви капацитет е широко известен на българите – в тази прекрасна картина на прекрасната нова България, която искате да постигнете, има един малък проблем – КОЙ ЩЕ ВИ ИЗДЪРЖА? Защото този народ, който толкова презирате и се опитвате да унищожите, ВИ ДАВА ПАРИТЕ, КОИТО КРАДЕТЕ И С КОИТО СЕ РАЗВЯВАТЕ ПО СВЕТА ЗА НАША СМЕТКА?

На Територията не само безработицата намалява. Намаляват децата, поне на българите, намаляват пенсионерите – от недостиг на лекарства, на адекватно здравеопазване, от глад и от студ, намаляват работещите – част от тях казали завинаги „Сбогом, България!“, а другите болни или решили да работят за някоя чужда държава, която за разлика от България няма да се държи като мащеха с тях. И където ще могат да си позволят не да оцеляват, а да живеят!

Всичко намалява в България, само Вашата наглост се увеличава!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.