БОЕЦ c нова пресконференция по повод ДДСгейт на 10.05.2018г. в 11.00ч, в Пресклуба на БТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/boec-c-nova-preskonferenciya-po-povod-ddsgeyt-na-10052018g-v-1100ch-v-preskluba-na-bta/22659 SvobodnoSlovo.eu
БОЕЦ c нова пресконференция по повод ДДСгейт на 10.05.2018г. в 11.00ч, в Пресклуба на БТА

В четвъртък,10.05.2018г. в 11.00ч, в Пресклуба на БТА, София, на пресконференция, БОЕЦ ще представим публично отговорите, получени по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на финансите и Национална агенция по приходите (НАП) и други институции, във връзка с допълнителни данни, които поискахме по скандала с несъбрания Данък добавена стойност (ДДС) в размер на повече от 16 милиарда лева (ДДСгейт) както и документи уличаващи финансовият министър Владислав Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание.

Ще чуете как реагираха на нашите сигнали упълномощените институции в България и в Европейския съюз и какви са последствията от скандалните разкрития.

Ще ви представим лица и документи, които свидетелстват за схемите, по които в България се краде ДДС, както и за скандалните обвързаности на местните и национални институции, когато прикриват кражбите и разпъват чадър на крадците.

От първо лице ще чуете историята на бизнесмен, чиято фирма (една от най-големите в млекопреработвателния бранш) е открадната от съдружника му, след като потърпевшият поискал сметка за източено ДДС и сделки, неотразени в счетоводните документи. Със скандални подробности, той е готов да говори за укриване на данъци, криминална обвързаност между данъчни, полиция и магистрати. Ще чуете как в България изчезват обрзувани вече дела, как се палят къщи на неудобни бизнесмени и как добрите връзки в властимащите могат да ти помогнат да скриеш всяко престъпление – от кражба на ДДС в оргомни разери, до класическ рейдърство и палеж.

ГД „БОЕЦ“ ще обяви и бъдещите си действия – както по аферата ДДС, така и по конкретния случай.

Ще отговорим на всички въпроси и отново ще докажем, че България се управлява от мафия, превзела всички институции и власти.

Споделете и разпространете за да дадем гласност на тези действия, разобличаващи престъпната и мафиотска същност на управляващата ни партийна клика!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.