Босия: МВР погазва конституционните ми права!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bosiya-mvr-pogazva-konstitucionnite-mi-prava/22235 SvobodnoSlovo.eu
Босия: МВР погазва конституционните ми права!

В 28-ия ден от гладната си стачка Николай Колев-Босия съобщава в блога си как въпреки обявения протест, министър Валентин Радев изпраща по петите му рота полицаи.

Публикуваме пълният текст без редакторска намеса:

"Днес от 19 ч. съм в ТВ Европа като отговор на глупостите, които криминално проявеното лице зам. министър на транспорта Ангел Попов /Геле Линейката/ изприказва по мой адрес и на съмишлениците ми.

Мафията организира цялото мафиотско войнство-администрация, служби, МВР, прокуратура, тролове, медии и какво ли не, за да се опита да ме смачкат.

И какво се получи?

Нищо!

А довечера просто ще ги наритам.

Днес полицията, под диктовката на комисарите Кьосев и Герасимов за пореден път пристъпи тежко закона. Държаха се като идиоти, разпоредени от още по-големи идиоти.

Обадих се на началника на кабинета на министър Радев. Тя се казва Тотева. Тя изобщо не разбира какво е закон и как трябва да се спазва. Преди 30 дни съм обявил протест и вместо да напишат писмена заповед какво да прави полицията и по какви причини, за да се види кой лично носи отговорност, те изпращат повече от рота полиция и жандармерия, но без писмена заповед, за да не мога да я атакувам в административния съд. Това е противозаконно, както често прави МВР. В продължение на 28 дни грубо ми се погазва конституционното право на свободно придвижване и аз, докато съм жив ще го атакувам в съда. След като успешно осъдих МВР и прокуратурата за арестите ми през 2015 г. сега се очертава нова серия от дела, които със сигурност ще спечеля.

Тъжна им майка!

Що се отнася до комисарите Кьосев и Герасимов-препоръчам на първия да отвори бръснарница за кьосета, а на втория да си купи кученце и да го кръсти Муму. Така ще се превърне в герой от разказа на Тургенев "Герасим и Муму"."

Резултат с изображение за стачка Николай Колев-Босия

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.