Браво, Миро, браво, Боршош!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/bravo-miro-bravo-borshosh/25012 SvobodnoSlovo.eu
Браво, Миро, браво, Боршош!

Какво толкова може да каже Миро Боршош, което да надскочи в ценностната система на Баце всичко, което Лиляна Павлова знае, би могла да каже и затова трябва да бъде държана наблизо? В нея - ценностната система на Баце, абсолютно всичко е подчинено на думата "пари", нали? Така логично идва обоснованото предположение, че Мировото поназнайване яко надскача Лилянкиното. И затова Боце може да си позволи чутовния скандал да върне Боршош в НДК и да зашлеви Лилито публично. Въпреки констатацията й, че загубите на НДК за последните 3 (Боршови, евго гербаджийски) години са 9 милиона. Или е по-точно да кажем, че не може да си позволи друг, по-чутовен скандал, може би? Кой да ти каже.

Има хора, дето още помнят, че Миро се върти около Баце още от 2005 г., че му прави първата кметска кампания за кмет (когато Лилето не е и мечтала да се отърка о вожда), че кумува на Бареков в кметския кабинет на Баце, пфу...

Оттук нататък за какъв успех или авторитет на европредседателството може да става и дума. А и кого го брига всъщност... Въпросът може да е само един - Лилето ще ли да е министър днес или не?

Какво пък, в крайна сметка, дето вика една колежка, това са само някакви си културни мероприятия. Браво, Миро, браво Боршош!

Таня Джаджева

Резултат с изображение за Миро Боршош борисов

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.