ЦАЦАРОВ, за фалиралите болници търси виновника в Банкя!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cacarov-za-faliralite-bolnici-tarsi-vinovnika-v-bankya/22548 SvobodnoSlovo.eu
ЦАЦАРОВ, за фалиралите болници търси виновника в Банкя!

През последната година сме свидетели на масови фалити на болници - Враца, Ловеч, Видин и тн. Прокуратурата обяви, че вина за това имали ръководствата на болниците ,които през последните "десетина години" са сключвали договори с частни клиники и болници, които работели на територията на държавните и общински болници и източвали средствата им. Само че, през последените "десетина години" на власт с малки изключения е ГЕРБ и Бойко Методиев Биросив. Именно техен патен са схемите за "болница в болницата" , както и схемите за саниране и "енергийна ефективност" , които заробиха редица болници. Болниците бяха докарани до фалит, но джобовете на управляващите и обръчите от фирми около тях се напълниха с кървави пари..

Пример - през 2014г. на територията на видинската болница е на път да отвори врати нова частна болница за инвазивна кардиология. Класическата схема за източване на общинската болница, според думите на Цацаров. А днес дори Борисов се изказа по темата. Само дето забрави, че точно неговият депутат Владо Тошев - областен лидер на ГЕРБ Видин от трибуната на Народното събрание лобираше по заповед на Цветанов този проект да се случи. Новото ръководство на болницата през 2014г. прекратява договора с частната структура и ГЕРБ Видин, отново по заповед на Цветанов и Тошев организират подписка в защита на "престъпната схема" според думите на Цацаров.

Четете тук - http://bnr.bg/vidin/post/100561653

И днес Буда се възмущава, че "давам добри пари за здравеопазване, а пациентите са недоволни. Не е честно"! Крадеца вика дръжте крадеца и реве, че е извършена кражба! Кое не е честно, Бойко? Теб и мутрите ти да ви лекуват в правителствена болница, където няма листа на чакащите и липса на медикаменти, а народа да мре по лазаретите из страната от мизерия и липса на лекарства и лекари? Ние да ви плащаме и здрвните осигуровки, а ти и бандата ти да откраднете резерва на Здравната каса? Това ли не е честно? Да лишиш половината българи от адекватна медицинска грижа от некадърност, алчност и корупция? Да оставиш цели региони без болници, лекари и аптеки? Да принудиш хората да продават домовете си да събират стотинки за да лекуват децата и близките си, докати ти и копоите ти се возите в бронирани лимузини и ви пази НСО за 30 милиона годишно? Прав си , не се честно! Честно ще е, и ти и цялата ти крадлива банда, заедно с Цацаров да отидете при бай Ставри в централният софийски затвор! И дано Господ ви даде добро здраве за да поседите дълго! БОЕЦ ще направим всичко по силите си това да се случи! Това е лечението за народа и държавата ни.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.