Цари пълна анархия!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cari-palna-anarhiya/119675 SvobodnoSlovo.eu
Цари пълна анархия!

ОИК, в противоречие с решението на ЦИК, допусна гласуването с машини, като дори си позволи да отправи упреци към Централната избирателна комисия за решението им. 

При положение, че ЦИК е по-висшестоящият орган, опитът на Общинската комисия да се противопостави на Централната избирателна комисия, е грандиозен скандал. Нещо повече, самото свикване на комисията в толкова късен час, без медиите да бъдат информирани, както и направеният опит да не се допуснат лица, които имат законното право да са на заседанието, говори за брутална арогантност. И вероятно за спешно поръчение от високо ниво. Именно подобни действия поставят под сериозно съмнение вота и опорочават изборния процес.

Председателят на ЦИК Камелия Нейкова заяви, че  остава мистерия как без тяхното разрешение и машините са тръгнали към секциите и защо фирмата собственик на машините „Сиела”, в пълно противоречие с решението им, си позволява да изнесе устройствата, за да ги закара в секциите по цялата страна. Законът – врата у поле...


Виктория Георгиева

2 Коментара

t_ab

преди 6 месеца

Колко пъти да ви повтарям - ДЪРЖАВА НЯМА! Има овладяна територия от мафията, която се толерира от едно посолство, защото изпълняват нарежданията му.

Коментирай

отговор на горния

преди 6 месеца

Как да има държава, кагято няма народ, а жално блеещо стадо дебили

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.