Честито, по 🚋ТМ 3 ще продължат да се търкалят празни мотриси към гара София-Север

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chestito-po-tm-3-shte-prodalzhat-da-se-tarkalyat-prazni-motrisi-kam-gara-sofiya-sever/143361 SvobodnoSlovo.eu
Честито, по 🚋ТМ 3 ще продължат да се търкалят празни мотриси към гара София-Север

❗️Честито, по 🚋ТМ 3 ще продължат да се търкалят празни мотриси към гара София-Север. СОС не прие да разгледа доклада ми да бъде върнат старият маршрут на ТМ 3 до Орландовци. Докладът е приет на комисия по транспорт, но остана за следващата сесия евентуално за ноември... Така действат спасителите на София. 

❗️Борис Бонев, главният спасител, поиска докладът ми да не се разглежда, защото зам.-кметът по транспорта щял да внася подобен доклад... някога. Така, докато спасителите се натуткат, празните мотриси ще се лашкат към гара София-Север, а автобус 3 ще виси в тапите по бул. Шипченски проход. За 🚍автобусна линия 3 предложих да се промени маршрута експериментално за 6 месеца до ул. Ген. Гурко през бул. Цариградско шосе и пл. Орлов мост. И това се отлага.

Всяко нещо, което не е предложение на спасителите, се бламира, пречи му се, спира се всякак. Така се спасява София... Чувствате ли се спасени? ❓️❓️❓️

Карлос Контрера

1 Коментара

Надежда

1 day before

Трамваите по линия 3 наистина се "търкаляг" и е по-добре тези тооолкова стари мотриси да се оставят в музей. Неприятно е пътуването в тях,а на ватманите управляващи този модел да им се дават вредни за шум и вибрации.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.