Цв.Цв. на чеверме - Сандокан с двата ножа!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cvcv-na-cheverme-sandokan-s-dvata-nozha/22686 SvobodnoSlovo.eu
Цв.Цв. на чеверме - Сандокан с двата ножа!

Утре е празник! За съжаление, обаче не всяко българско семейство ще има възможността да го отпразнува, да сложи агне на трапезата си ... да зарадва децата си. И не е така само на Гергьовден, така е на всички празници, защото българинът е беден, живее на ръба на оцеляването заради "кадърните" си управници.

На Великден Цветан Цветанов реши да разкаже в едно потресаващо нелепо интервю, колко е състрадателен, колоко е добър и щедър. И къде е тая щедрост, в щедрото ограбване на българският народ може би??? Освен нелепият пиар, който си направи тогава Цветанов, от ГЕРБ решиха да се подиграят с хората и да им раздават козунаци, купени с техните откраднати пари.

Ето, че е Гергьовден и Цв.Цв отново изпъкна с чутовна глупост. Той  запаса пояс, нахлузи калпак и затъкна ножове в пояса, този път за да отиде на празника на чевермето в Златоград. И други видни гербери и герберки придружаваха Цветанов в тази народно-патриотична мисия - председателят на парламента Цвета Караянчева, депутатът от Смолян и председател на комисията по здравеопазване Даниела Дариткова, кметът на Смолян Николай Мелемов и др. Всички до един облечени в подходящия за целта дрескод.

Може би гербаджии са решили да следват примера на коалиционния си партньор Каракачанов, че политика се прави с ядене и пиене на маса. Вместо да си правят некадърен пиар за пореден път,  нека да си запазят ухолството от ядене и пиене за тях и да не го показват пред хората, които едвам изкарват месеца с мизерните си заплати, камоли да отрупат празнично трапезата си! Народът вече плаща половин милион евро на Страсбур, все пак бяхме многократно съдени заради неговите празноглави действия, а той се забавлява без никакви притеснения!

Явно новата тенденция сред българските политици е, че държава се управлява на маса, а после може и под нея!

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.