ДА НЕ СИ МЕРИМ ЧАЛГИТЕ, А ДА СЕ ПРЕГЪРНЕМ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-ne-si-merim-chalgite-a-da-se-pregarnem/142947 SvobodnoSlovo.eu
ДА НЕ СИ МЕРИМ ЧАЛГИТЕ, А ДА СЕ ПРЕГЪРНЕМ!

 

Ако чалгата е „музика“ за тялото от кръста надолу, която отприщва нагона за съешаване и размножаване, то тогава рапът е двутонна „музика“ родена от невротичните поражения на речевия механизъм на някой много разгневен гневен бедняк от покрайнините, който напушен се вози в Бентли, „хаус музиката“ е музика, породена от онази част от шийните прешлени, където се създават причините за вертигото, хард рокът, този гамен на гаражния рок и психеделията е „музика“за човешката агресия, с която тръгваме за фронта с топор в ръка, а голяма част от „съвременната музика“ е дело на варолиевия мост, по който човешките ни стада минават към пространствата на изгубената паша.  

Така че да не си мерим чалгите и естетически да се превъзпитаваме, а да са прегърнем, братя и сестри, другарки и другари, лейди и джентълмени! 

Да живее всеобхватната и всемирна глобализирана съвременна чалга!

Недялко Славов 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.