ДА ВИ КАЖА ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПОДИР ВЧЕРАШНИЯ ПОЗОР В МАКЕДОНИЯ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/da-vi-kazha-li-kakvo-shte-stane-podir-vcherashniya-pozor-v-makedoniya/51906 SvobodnoSlovo.eu
ДА ВИ КАЖА ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПОДИР ВЧЕРАШНИЯ ПОЗОР В МАКЕДОНИЯ?

Няма да има нито вето, нито скъсване на дипломатическите отношения. Най-много да обявят по телевизиите на ЦРУ - bTV и NOVA - че българският външен министър е "отправил вербална нота" към албанския - пардон! - "македонския" си "колега" Буяр Османи - което ще бъде стопроцентова лъжа. Румен Радев ще се покрие за известно време, докато премине вихрушката на народното негодувание. Демерджиев ще организира търсенето на нов Сашко - тая стратегия проработи след убийството на младия граничен полицай. Ще се изчака нов скандал, който ще накара българите да забравят стария. У нас е винаги така - всяко чудо за три часа. А скандали - с лопата да ги ринеш! Като "се огледа, ослуша и прецени, че не иде влак" ( казано на железопътен жаргон), снишеният Румен ще разкърши генералска снага и ще се изстъпи с някакво мъгляво половинчато изречение "в защита на Русия". И пак ще бъде обявен за "народният президент". Официалният му сайт е пълен с бабешко врякане: "Респект, г-н Президент!" Това му е достатъчно.

А битият Християн? А битите българи на Деве Баир? Е, нали знаете - битият си е бит ....

Ще допуснем ли гьонсуратлъкът на националните предатели да продължава? Само от нас зависи този позор да бъде прекратен. Само от нас зависи дали ще натикаме цялата сволоч от 48-то НС ( без "Възраждане"), която гласува императивите на ДД ( уж на Макрон ) за вдигане на ветото - до живот да чука камъни и да плюска скакалци - ведно с децата и внуците си. Колкото до "българските граждани" Киро, Асен, Лорер, Бойкикев и Гнома - те отдавна трябваше да ни се хилят през решетките на Пазардишкия затвор.

Милена Върбанова

9 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Е, нали знаете - битият си е бит, еб .... Мъдрост от баба ми – бой и ебане не се връщат. А на Макрон му дреме само за макроновица.

Коментирай

творец

преди 1 година

Да но основната машина на ЦРУ Т.Н. социални проучвания сочат че оня от село Банкя ще спечели. О т сега фалшивите избори набират скорост. А всъщност той и Радев подписаха найунизителният договор в историята на БЪЛГАРИЯ.

Коментирай

Шибам БОКЛУЦИ Всякакви!

преди 1 година

Румен Радев е Рачко ПРЪДЛЕТО!---------- Боко ТИКВАТА е Симитлийска СНАХА!---------- Дъ и Бъ са ПЕДЕРАСТИ!---------- ПП са ДЖЕНДЪРИ!---------- КУРнелка е ЛЕСБИЙКА!---------- ДПС са КРАДЦИ и ПРЕДАТЕЛИ!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Благодаря за коментарите! Най-страшното е, че младите българи са безразлични към всичко това. Те нямат чувство за национално достойнство.

Коментирай

Глас народен

преди 1 година

Скоро ще има нов - Народен съд, който ще осъди Р.Радев, Б.Борисов, А.Доган, К.Нинова, И.Костов, Симо Кобурга, СерГей, и всички останали крадци и предатели на България!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Жалък си, троле. Разпознаваем и под двата прякора - с простащината си.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 1 година

Известно ми е кой си Николова/Кума/Кумчо. Така че не споменавай "Весето". Това е смешно. Ще призова админите на коментарите да те трият. В "Свободно слово" е недопустима подобна простащина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.