Дайте суджук на МВР-то, че е босо и голо!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dayte-sudzhuk-na-mvr-to-che-e-boso-i-golo/24710 SvobodnoSlovo.eu
Дайте суджук на МВР-то, че е босо и голо!

Как да не вдигне кръвно човек, даже да не е Бойко Борисов, като гледа колко е хилаво и немощно МВР-то на републиката. И не е само от опърпаните и без униформи редови ченгесари.

Много трябва да са чели Конан Дойл главният секретар Младен Маринов и шефът на полицията в Пловдив Атанас Илков. Само такова може да е обяснението, че приказките им по случая с гръмнатия в парк „Лаута“ бизнесмен Данаил Божилов звучат точно като във вицовете за Шерлок Холмс и д-р Уотсън.

То не беше убийство, самоубийство, хем с пистолет, хем без него, с предсмъртно писмо, открито чак в моргата, и с гилза - оттатък гората, със завързано куче за главен свидетел, а може би и заподозрян. Елементарна пародия. Само че мотив винаги има. И това е проблемът. Затова, ако някой не нахрани тая система с малко суджук, родната полиция ще пази само босите крака и голите плочки на първите в държавата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.