Девин изчезна от институциите, минаха на други води

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/devin-izchezna-ot-instituciite-minaha-na-drugi-vodi/115208 SvobodnoSlovo.eu
Девин изчезна от институциите, минаха на други води

След скандала от преди 2 седмици, когато производителите на минерална вода Девин, отровиха местната река и избиха бая риба, институциите, които я използваха масово се отказват от нея. Проверка на 19 минути установи това в министерства и в Столичната община. Интересно е, че дамите - началници са по-екоактивни и по-екочувствителни от мъжете - шефове, показва още разследването ни.

До момента няма данни от общо изследване в България как се е отразил на имиджа на може би най-продаваната до този момент минерална вода скандалът, както няма данни Екоминистерството да е наложило на компанията задължителните по закон глоби.

Интересно е, че обикновено институциите минават на минерална вода Банкя, която е от групата на Кока-кола. В същото време до 19 минути достигат данни за някои обстоятелства около газираната вода на същата група, но в момента разследваме темата, преди да огласим възможни шокиращи резултати.

Наталия Каменова

19мин

5 Коментара

Мари

преди 8 месеца

Девин, никога !

Коментирай

Ема

преди 8 месеца

Ами Мари Банкя пий но гледай да не се задавиш.Толкова сте смешни другата вода с различни наименования да не е по добра.Девин си е Девин лоша реклама но пак ще изплуваме както винаги...

Коментирай

Охаа

преди 8 месеца

Колко време само тая Девин държи Цена , та кърти-4,40 за 10л.минерална.Че се и хвалеха,че и пчелите я предпочитат и едва ли не пчелата майка е издала санитарно разрешително за консумация.А те ,набързо отровиха рибата.Е и бая лапни шарани ще изгубят ,след тая мега" реклама."

Коментирай

Калина

преди 8 месеца

Девин вече НЕ! Можеха поне да се извинят!

Коментирай

павел кипров

преди 8 месеца

Отдавна имам някакви подозрения за тази вода.Базата им в София е в бившия завод Георги Костов/кв.Военна рампа/.Цистерните понякога паркираха на паркинга на Еврокар/сега Айсберг/и на въпрос от къде карат вода, шофьорите се подсмиваха като отговор,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.