Директорът на Шипка за Костадинов: Лъжците дефилираха, повикаха и си заминаха

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/direktorat-na-shipka-za-kostadinov-lazhcite-defiliraha-povikaha-i-si-zaminaha/128837 SvobodnoSlovo.eu
Директорът на Шипка за Костадинов: Лъжците дефилираха, повикаха и си заминаха

Директорът на Национален парк "Шипка-Бузлуджа" Чавдар Ангелов написа остро изказване:

"Днес рухна още една опашата лъжа и честването на Националния празник при Паметника на свободата взе, че се проведе! Лъжците дефилираха, повикаха и си заминаха."

Поводът за думите му са разпространените преди време неверни твърдения на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, който заяви, че паметникът ще бъде съборен.

Всъщност паметникът ще бъде ремонтиран.

„Няма да го демонтират, направо ще го съборят. Долу ръцете от Паметника на свободата, негодници! Еничарите от ППДБ-ДПС-ГЕРБ не си губят времето. Не знам обаче кого си мислят, че ще спрат“, написа Костадинов, като сложи стара снимка от Шипка от ремонт от 2019 година.

https://petel.bg/

14 Коментара

Гост

6 months before

Не съм му фен на Коцето, но е явно, че сглобката пробва тогава за Шипка след ПСА. Вдигна се много шум и дадоха заден ход. Така че по-внимателно с тези които на 3 март са дефилирали, повикали и си заминали. На директора на Шипка-Бузлуджа не му отива да копира мисирките от тв-тата. Или и той се е понавел? Нали уж е от войводите на Каракачанов.

Коментирай

Ха ха ха

6 months before

Опитахте се, ама не посмяхте! Плъхове нещастни! 🤣🤣🤣

Коментирай

Наблюдател

6 months before

Гледах интервю с директора, когато решиха да "ремонтират" паметника на Шипка. Много шикалкавеше, увърташе и бодряшки твърдеше че всичко е точно и никой нямало да пипа паметника. Обаче бяха почнали ударно да го заграждат с тараби и огради и да провалят честването. Мисля, че този мишок участва в заверата на сглобката и това, че Костадинов удари тъпана, спаси паметника.

Коментирай

Зеля

6 months before

О, бдете братя! Само малко да се разсеем и ще го разрушат безродниците! Не вярвайте на лъжите им....

Коментирай

ГОСТ

6 months before

ИЗОБЩО НЕ ТИ ВЕРВАМ НЕЩАСТНИК! АКО НЕ БЕШЕ ОСВЕТЕНА ДАЛАВЕ РАТА, ЩЯХТЕ ДА СИ Я ВРЪТНЕТЕ ПОД НОСА НИ!

Коментирай

#идиоти вън

6 months before

Дефилират защото не мълчаха, а такива мишоци като тебе, за жалката си заплатка са готови на всичко, дори и да разрушат паметника!

Коментирай

Надир

6 months before

Толкова си елементарен, колкото ти е потенциалът мислиш си че срещу теб стоят кръгли глупаци нали, съвсем скоро ще разберете кои са глупаците но тогава вече нищо няма да ви помогне, всеки ще си получи зсслуженото, и точно като Петър ще се отречете от себе си три пъте преди да се съмне.. На този свят всичко си има цена.... Лек ви ден.

Коментирай

nadir

6 months before

Толкова си елементарен, колкото ти е потенциалът мислиш си че срещу теб стоят кръгли глупаци нали, съвсем скоро ще разберете кои са глупаците но тогава вече нищо няма да ви помогне, всеки ще си получи зсслуженото, и точно като Петър ще се отречете от себе си три пъте преди да се съмне.. На този свят всичко си има цена.... Лек ви ден

Коментирай

Боги

6 months before

Поздравявам Костадинов и всички възрожденци, които удариха камбаната и не допуснах гавра с националната светиня. Инструкциите да се говори и пише срещу Възраждане не дават очаквания резултат и затова всекидневното оплюване продължава. Но народният поет Иван Вазов е казал - "Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне."

Коментирай

Иванов

6 months before

Днес Гунчева Гривова май има почивен ден. Масовото оплюване на Възраздане и Костадинов е добре режисирано. Разчита се отново и отново на глупавите, на наивните, на зомбираните нашенци. Така е навсякъде в света. Шипка била сборище на русофили. Ами да направят едно сборище на байдънофили, е Блинкен , за разлика от Камерън си позволи да ни поздрави, не англикския крал, не Бай-ДЪН един чиновник.

Коментирай

Фриц Клингенберг

6 months before

Класика и стил. Марка "Лъжливото Коци".

Коментирай

До Иванов

6 months before

Коцето работи за МИ-6, ама ще го разберете по трудния начин!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.