ДРУГАРЕ ДЖЕНДЪРИ, НЕ МОЖЕ ТАКА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/drugare-dzhendari-ne-mozhe-taka/110281 SvobodnoSlovo.eu
ДРУГАРЕ ДЖЕНДЪРИ, НЕ МОЖЕ ТАКА

Срамота, другарки и другари! Целокупният български народ, олицетворен от ганьовци и ганевки, трябва да се засрамим, защото изобщо не сме либерални. Имаме награда "Мъж на годината". Ама какво е това мъж, бре! Мачизъм, сексизъм, фройдизъм и още някакви "-изми", включително идиотизъм! Мъжете трЕбе се забранят. Те са отживелица от миналото. Някакви космати мащабни екземпляри, които не се епилират и харесват, представяте ли си! - жени!!!! Само жени! Пещерен анахронизъм, другарки и другарЕ! Не моЕ така!

Ей сега гледам, Манолчо Майна /а може и майКа/, го обявили за "Мъж на годината". Ами то си е обидно! Какъв мъж е Манолчо? Аз, ако бях на негово място и с оглед политическата си кариера, щях немедлено да се разгранича от тая обида! С тия разпиляни на вятъра къдрави коси, с тоя палав мустак, с тия очилца и тяло на херувимче, какъв мъж бре! А и той се занимава с благотворителност и мери....ами знаете какво, някак си ми е неудобно да го пиша. Няма лошо, да мери каквото иска и както иска, да събира пари за украинците, защото българите свършиха. Ама това мъжки занимания ли са? Те, първобитните мъже, вместо да събират пари, щяха направо да отидат да се бият. Както се вика, с гол в ръката нож ще отидат да сразят врага, да арестуват Путин и да превземат Кремъл на абордаж. Що обиждате Манолчо тогава?

Крайно време е, другарки и другарЕ ганьовци, да учредим приз "Джендърменилейди на годината". Само тогаз либералният добитък на територията ще може без притеснение да бъде номиниран в тази категория. Оставете "Мъж на годината" на разни атавистични сексистки мачовци, които дори отказват да отидат на козметик и нямат нито един крем за по-нежна кожа на лицето. И които са абсолютни пропаднали пещерни изкопаеми, щот харесват жени. То ние - жените на територията, вече не знаем какво харесваме при толкоз джендърмени, но понеже не сме евроатлантически ориентирани, леко простеем и все залитаме към мъже. И после защо не сме стигнали Европа! Ми как ще я стигнем, бре, другарЕ и другарки! Я се стегнете!

Трябва обществото да се раздели на касти - от едната страна атавистичните ганьовци, дето си имат само два пола и отказват например да признават 52-ия пол и от другата - либералната европейскоджендърска компания, състояща се от европейскиориентирани десетки полове, които редовно водят културен живот под формата на прайдове. Поне да се знае кой какво, кого и как!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Генчо Гунчев

преди 11 месеца

А, видния пишкомерец станал мъж? И то на годината? По нашия край, обикновено жените ни ги мереха, но явно времената се менят

Коментирай

територи

преди 11 месеца

Брилятно!!! Дано гласа на жените от територията не отслабва! Алеко Константинов явно има повече от супер надарени последователи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.