Емил Димитров - Ревизоро: Митничарите не знаят с кои държави граничим

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/emil-dimitrov-revizoro-mitnicharite-ne-znayat-s-koi-darzhavi-granichim/24580 SvobodnoSlovo.eu
Емил Димитров - Ревизоро: Митничарите не знаят с кои държави граничим

"Можем да направим и детска градина за митничари и след 30 години да имаме подготвени кадри". Това заяви Емил Димитров - Ревизоро по повод предложението да се махнат тестовете за интелигентност на митничарите. мярката цели попълването на незаетите щатове в системата.

"Митничарите не знаят с кои държави граничим. Трябва системата да се промени. Като видиш биографията на митничар, си казваш, че става за началник, но не знае елементарни неща, които е трябвало да ги учи във висшето си образование", посочи Димитров.

"Не може един човек да се назначава с доживотна заплата без да има качества. Всичко това се случваха при комунизма - наше момче е партизанче и не може да го пипаме. Ще работим за него, а то ще си прибира пари. После обаче не може да ги махнеш", казва Ревизоро.

"Насади се мнение, че митничарите са най-лошите хора в държавата, сега се оказва, че са най-глупавите. Трябва да довършим оградата. Да построим и такава с Гърция, защото не всички мигранти са минали от Турция", допълва Димитров.

Ревизоро: Може да направим детска градина за митничари

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.