Емили Тротинетката е в депресия, защото брадясала в затвора

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/emili-trotinetkata-e-v-depresiya-zashtoto-bradyasala-v-zatvora/54793 SvobodnoSlovo.eu
Емили Тротинетката е в депресия, защото брадясала в затвора

Емили Тротинетката се сблъска с неочакван проблем след първите си 10 дни зад решетките. Според очевидци, които са я видели в съдебна зала в четвъртък, тя се е появила с леко набола брада, което е доста изненадващо, защото инфлуескърката е признавала, че се тъпче с женски хормони, съобщи „Флагман“.

Даниел Йорданов, както е рожденото име на Емили, се депресирал още повече от външния си вид и придобиването на мъжки полови белези.

Засега Емили е в самостоятелна килия, но не е изключено съвсем скоро да бъде преместена в мъжкото крило на затвора в Пазарджик, твърдят запознати. Окръжният съд в Пловдив потвърди мярката ѝ за неотклонение и в следващите 20-30 дни, ако няма непредвидени обстоятелства, гаджето на Тихомир-Мелиса ще остане зад решетките.

По обвинението, което е привлечена, я грози затвор до 6 години, но предвид чистото ѝ съдебно минало със сигурност ще се размине с условна присъда, а най-голямото наказание ще остане престоят зад решетките по време на мярката за неотклонение.

От Tribune.bg

5 Коментара

Лигнитски

преди 1 година

Сега остана да ревнат и за специални арести и затвори. За всяка буква от измислените им названия. Бе тия мутанти не разбраха ли, че човека само от връзка между мъж и жена може да се възпроизвежда? Бог така е решил и така ще бъде.

Коментирай

Въй

преди 1 година

Горкото то! Сорос и Урси да дойдат да го обръснат.

Коментирай

експерт

преди 1 година

Да го сложат на системи с естроген. Спешно.

Коментирай

Дони

преди 1 година

Сега на траверса ще му пръснат ауспуха в панделката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.