Евтин 1 Юни подарък за Вашите деца, защото го заслужават

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/evtin-1-yuni-podarak-za-vashite-deca-zashtoto-go-zasluzhavat/22530 SvobodnoSlovo.eu
Евтин 1 Юни подарък за Вашите деца, защото го заслужават

Новото румънско управление на Мол Парадайс предлага подигравка за гостите си и всички свои дългогодишни клиенти за празника на детето 1 юни тази година според специалисти в бранша. Бюджетът е свит. Минали години децата пееха и се забавляваха в Мола с любимците си Жана Бергендорф, Криско, Лора Караджова, Поли Генова, Кристо, Ева и много, много други и изкарваха едно неповторимо преживяване съвместно с Play Ground зоната предлагайки на децата Ви подарък ден от незабравими забавления и изживявания за празника, който никога няма да забравят.

Новият румънски мениджмънт, обаче са решили, че българските ни деца не го заслужават вече и със свитият си бюджет предлагат да си рисуват вместо вкъщи в мола, за да им купим нещо междувременно, а от тях боичките за 2 лева.

Южноафриканският фонд NEPI закупи Парадайс център в края на миналата година и официално влезна в управлението през Март 2018. Да не би NEPI и румънците, които дойдоха да упрвляват мола да ни взеха за африканци, шегуват се засегнати разстроени родители и редовни посетители на мола. Децата ни заслужават истински 1 Юни , а румънските мениджърчета скоростно бюджетно уволнение, критикуват разстроени майки, които тази година казват, е няма да заведат децата си в Мол Парадайс и ще рисуват вкъщи и играят в парка на открито

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.