ФБ ви възпитава като кротки дебилни овце за колене

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/fb-vi-vazpitava-kato-krotki-debilni-ovce-za-kolene/136829 SvobodnoSlovo.eu
ФБ ви възпитава като кротки дебилни овце за колене

ФБ третира всяка публикация, в която съобщавам, че лош човек подстрекава към нещо лошо, като подстрекателство. 
Трие я и ме предупреждава.

Не трябва да знаете, че има лоши хора. Не трябва да се тревожите, че те може да направят нещо лошо на вас и близките ви. И в никакъв случай не трябва да ви хрумва, че трябва да им противодействате. 
ФБ ви възпитава като кротки дебилни овце за колене.

д-р Юлиян Караджов

https://www.lentata.com/

6 Коментара

Посетител

2 months before

Аз ФБ нямам. И не съжалявам. А на вас - ако ви харесва, стойте си там...

Коментирай

Създавайте и популяризирайте платформи

2 months before

...които няма да ви трият....

Коментирай

не сме овце

2 months before

Веригата Тмаркет е въвела плащане на опаковъчните торбички. Представяте ли си - плащате амбалажа, който е включен предварително в цената на продукта. Много хора вече избягват да пазаруват там. С тази си мярка скоро ще изгонят и последния си клиент. Дано скоро да фалират.

Коментирай

Ася

2 months before

Така е, по време на т.нар. "пандемия", когато споделях факти (не измислени, а доказани от хора като професор Люк Монтание, д-р Г. Тодоров, доц. А. Мангъров и още, и още видни лекари от САЩ, Израел, Франция и др.) моментално се появяваше надпис "missing contexte", накрая през януари 2022 г. профилът ме окончателно беше хакнат. Появи се профил от мое име (ФАЛШИВ!) и въпреки многократните писма до ФБ никакво съдействие за премахването им. Радвам се, че вече не участвам в манипулацията, наречена ФБ, макар че фалшивите профили още си стоят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.