Фестивал за градска култура зарежда с адреналин в София

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/festival-za-gradska-kultura-zarezhda-s-adrenalin-v-sofiya/25059 SvobodnoSlovo.eu
Фестивал за градска култура зарежда с адреналин в София

С огромна доза адреналин ще зареди жителите и гостите на столицата ON! Fest, който ще се проведе на 24 и 25 юни в Интер експо център. Фестивалът за градска култура се завръща след 3-годишна пауза и по-вдъхновяващ от всякога - повече зони, повече участници, повече преживяване на над 20 000 кв. метра.

Мотото на тазгодишното издание е Beyond Fun ("Отвъд забавлението"), а организаторите обещават да отведат присъстващите отвъд всичко, което са преживявали досега.

През последния уикенд на юни ON! Fest ще превърне София в най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура, като обедини в незабравимо събитие екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и страхотно забавление.

Резултат с изображение за Фестивалът за градска култура

http://duma.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.