Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gafovete-pravitelstveni-valyat-kato-obilen-proleten-dazhd/113245 SvobodnoSlovo.eu
Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд

Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд. Премиерът ни, иженарицаемият Амуниций Денков назначил пореден охранител за съветник по сигурността!?!? Преди това назначи негов колега за зам министър на вътрешните работи.

Недоразумението Петков в характерния за него грандомански стил се изцепи, че въпросният охранител е ръководил “огромно количество хора”. Е, оказаха се десетина. А дали има и други качества за поста, не стана ясно. Ако е само по брой ръководени хора, аз вече трябваше да съм минимум вселенски патриарх - от 15 години ръководя 140 души персонал и 160 души психично болни. 

Кога, г-н премиер, да очакваме личния Ви берберин и шивач като съветници /с цялото ми уважение към работещите в тези сфери/, или може би личния Ви андролог😂 Хайде, да се държите сериозно. Държава управлявате, при това държава “в пълноценна война”, а не правите списък на поканените за градинското парти послучай юбилея на домашния Ви любимец. 

Вашата пък вице се изцепила в една телевизия досежно приоритетите на Вашето правителство. Без изненада научаваме, че това е Украйна. Пък ние наивно си мислехме, че ще ни вместите някъде из приоритетната Ви стълбица, не най-горе, ама все пак на стълбицата. А то се оказа, че изобщо ни нЕма в тоз сложен променкаджийско-демократично-гербав конструкт. Е, нищо, де. На следващите избори няма да се гъбаркаме и ще се постараем без ала-бала да ви изритаме, където ви е мястото - на бунището, но не само на историята.

И последно - като Украйна ви е приоритетът, що не се грабнете вкупом цялото правителство, барабар със съветниците, парламентарното ви мнозинство и семействата ви и не се боднете там - хем ще помагате, хем безценната си амунициална експертиза ще оставите там за поколенията.

А от нас ще получите едно голямо браво! и довиждане без свиждане😊

Цветеслава Гълъбова

3 Коментара

Зелена брада

преди 10 месеца

Както винаги, перфектна д-р Гълъбова!

Коментирай

Валят, валят -

преди 10 месеца

само че с тази разлика, че пролетният дъжд оживотворява, а въпросните гафове умъртвяват (и в преносен, и в буквален смисъл: последното може да се илюстрира и с изявлението за употреба на касетъчни боеприпаси, и напр. с изявлението на зам.-здравния министър за намаляване на болниците наполовина - тук списъкът явно ще се разраства с ускорени темпове).

Коментирай

Иван Томов

преди 10 месеца

Такава перфектна ирония не съм срещал друг път

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.