Гарантирано от Герб, такива феномени като тях няма в цял свят, за 10 години превърнаха китната ни родина в гробница!!!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/garantirano-ot-gerb-takiva-fenomeni-kato-tyah-nyama-v-cyal-svyat-za-10-godini-prevarnaha-kitnata-ni-rodina-v-grobnica/22506 SvobodnoSlovo.eu
Гарантирано от Герб, такива феномени като тях няма в цял свят, за 10 години превърнаха китната ни родина в гробница!!!

След днешната обстановка във Варна, утре трябва да има оставки! Мръсни, корумпирани типове, с каква лекота разсипахте един прекрасен град!! Видов ден ще дойде, малоумни нещастници, крадливи!!! Може ли 15-20 мин. силен дъжд и да отнесе тротоарите, навсякъде плочки и камъни, всички подлези са пълни с вода, всички улици са море и то след ремонти, дано няма жертви само заради тези престъпници…

300 милиона на година се отделя във Варна, град в Европа и Морска столица на България за пътна инфраструктура, поне 30 от тях инвестирате ли, безсрамници?

Гарантирано от Герб, такива феномени като тях няма в цял свят, за 10 години превърнаха китната ни родина в гробница!!! Оставка и затвор!!!

Рангел Енчев

ГЕРБ ВАРНА

ГЕРБ ВАРНА

 

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.