Георгиев е бил абсолютен рецидивист, безочлив и нагъл - точно както е нормата

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/georgiev-e-bil-absolyuten-recidivist-bezochliv-i-nagal-tochno-kakto-e-normata/131178 SvobodnoSlovo.eu
Георгиев е бил абсолютен рецидивист, безочлив и нагъл - точно както е нормата

Случката с общинския съветник на ПП-ДБ, който причинил катастрофа пиян, избягал от мястото, отказал тест за алкохол и дрога и накрая крещял на полицаите "Аз съм от промяната!" не би трябвало да учудва никой. 

Георгиев освен всичко бил абсолютен рецидивист - отнемана му е книжката по 8 месеца, лежал даже в ареста, защото шофира пиян. След което става член на комисията по пътна безопасност. Безочлив и нагъл - точно както е нормата. Какво друго да стане, като лидерът ти обяснява как си от "добрите"?

Това е показателно за "промяната". Те също така не уважават законите по никакъв начин - лидерът им стана министър с лъжлива декларация за гражданството. Арестуваха опозиционния лидер без причина. Горката ни държава, в която законите вече и без това бяха доста лека работа, не знам колко от тия може да издържи...само ще вметна, че това е показно за левицата в цял свят. Боравенето със закона като с оръжие довежда до вярата, че ти го притежаваш, а не той - теб. За това е критична нуждата от дясна партия, която да въвежда закона безкомпромисно и да върне уважението към него.

Ето - както винаги, върлите поддръжници умнокрасиви се опитват някакси да защитят грозната постъпка на Благовест Георгиев, защото е от "наш'те". И за това ще има много още подобни случаи, докато не се приключи с тази срамна страница в българската политическа история.

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.