ГЕРБ имат нужда от дъъъъълга почивка от управлението в София

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gerb-imat-nuzhda-ot-daaaaalga-pochivka-ot-upravlenieto-v-sofiya/4806 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ имат нужда от дъъъъълга почивка от управлението в София

⚠ГЕРБ София се самоизяжда, за да направи път за новите проводници на мафията.

🐍Дясната ръка на Фандъкова, Малина Едрева, днес е подала оставка като председател на групата на ГЕРБ в СОС. След Герджиков и няколко зам.-кмета, това е поредна оставка на ключови и близки до Фандъкова хора. Три неща са ясни:

1⃣ Мафията налага нови свои аватари - проводници на сделките, които ощетяват бюджета на София вече толкова години. ГЕРБ отчаяно искат да се ребрандират около Георги Георгиев, но няма да успеят.

2⃣ Фандъкова е загубила контрол над управлението на София и е #КметНаКонци. Всичко е изоставено в ръцете на "младите надежди" на ГЕРБ, които са не само по-трагични, но и по-настървени от старите.

3⃣ Едрева признава, че "през 2007 г. задачите пред нас бяха коренно различни от тези, които днес стоят пред града ни." Да, всички виждаме, че времето ви е минало, а управлението - неадекватно.

🛑ГЕРБ имат нужда от дъъъъълга почивка от управлението в София. Последният мандат на Фандъкова е катастрофален - нулеви подобрения, корупция, безидейност, дългове и тотален колапс. Вълци и орлета няма да успеят чрез подставени лица да заблудят софиянци, за да продължат да крадят. 20 години ви стигат! #ОСТАВКА

#СпасиСофия #БорисеЗаСофия #ГрадЗаХората

----------

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.