ГЕРГЬОВДЕНСКИ ПАРАД ПО БЪЛГАРСКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gergovdenski-parad-po-balgarski/10043 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРГЬОВДЕНСКИ ПАРАД ПО БЪЛГАРСКИ

 

Както разбрахме, тази година военният парад ще бъде заменен с бургаски прайд. Явно отразяващ състоянието на българската армия след тридесет години евролиберастия. А, както преди години казах, след като в учебниците на децата пише, че Свети Георги е най-големият ромски светец, а изречението, че закриля българската армия е в края на урока от две страници, повече няма какво да кажем. Соросоидната сган явно победи изцяло.

Но пък аз лично имам идея как да се отстрамим и да накараме чуждите държави да се паникьосат. Предлагам утре с духова музика /може и Духалко Духалков да е начело/, да изведем от зайчарника Онуй и да го разкараме по централните улици на София. Може и оваляно с катран и перушина, за спазване на традициите. Няма спор, че където тулупското му краче стъпи, и пепел не остава. Поразява наред, съсипва всичко, здрав човек не остава след неговото управление. Направо си е за страх! И сме готови незабавно да го изпратим на всяка една държава по света, да видят, че има и по-страшни бедствия от земетресения и тайфуни! Български патент - некадърен, необразован и прост цървул начело на държавата! Тотал щета! Държавно бедствие!

Ай честит ви Гергьовден утре!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.