ГРАНДИОЗЕН ЦИРК

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/grandiozen-cirk/20379 SvobodnoSlovo.eu
ГРАНДИОЗЕН ЦИРК

Признавам, че с известна тръпка очаквах как гербавите ще организират протест срещу Президента с искане за импийчмънт. Откъм медийна страна не мога да си кривя душата – положиха усилия, то бяха намеци, то бяха казвания, изказвания, интервюта. А сюблимния момент трябваше да бъде днес преди час, където грандиозна, величествена тълпа от 3000 човека минимум, трябваше да поиска оставката на Радев и да се възмути подобаващо.

Явно Цветанът на мисълта много си е повярвал, както и другите гербави, та дори не положиха усилия за организацията. И банани нямаше! Споменават се някакви 30 лева, ама явно и те са се разминали. Участниците – 15 пенсионери, едва крепящи се с бастуни и около 15 неориентирани герберасти, се въртяха като изоглавени овце. Журналистите, стратегически разположили камерите и публиката, гледаща сеира, бяха доста повече от протестърите!

Циркът дори не беше на ниво! Някак си мина вяло, нямаше дори изказвания с пяна на уста, както подобава на приличен протест. Че и плакати не си бяха подготвили, само един син парцал вееха!

Тц, срамна история! Някак си много олекнаха. Толкоз неистови напъни, пък накрая едно голямо нищо! Чак на мен ми стана неудобно заради тях. Ако бяха организирали протест срещу вида залесяване в София, със сигурност повече хора щяха да съберат!

Та, понеже пик-ливите медии твърдяха, че гражданите са огорчени, възмутени и искащи оставката на Президента, поименно и индивидуално ги преброихме тези граждани. 30 човека срещу 2,5 милиона души, гласували за Президента Радев и подкрепящи го в момента! Мисля, че е време Цветанът на мисълта още веднъж да отърчи отвъд океана на инструктаж! Че нещо не му се получават работите....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.