Гражданска вендета и репресия ала "Белене" през 2018 г. в България

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/grazhdanska-vendeta-i-represiya-ala-belene-prez-2018-g-v-balgariya/22635 SvobodnoSlovo.eu
Гражданска вендета и репресия ала "Белене" през 2018 г. в България

Спазва или използва закона за репресия върху бизнеса и гражданите Бойко Борисов и ГЕРБ в третият си кабинет повече от всякога? Държи ли се като самозабравил се диктатор с въображението, че може да налага гражданска вендета, репресия и насилие върху отделни граждани, фирми и организации в капиталистическа демократична държава член на ЕС в 21 век сякаш Берлинската стена никога не е падала? Пламен Георгиев шеф на новата Комисия за Противодействие на Корупцията ли е или е шеф на Комисията за Поръчкова Репресия? Какви са реалните функции на Пламен Георгиев и Комисия за Противодействие на Корупцията към месец Май 2018 година и какво прави тя? Чуйте една разтърсваща история, която ще отговори тези и още много въпроси, които никой дори не смее да задава, но Елица Стоименова отговаря.

 Какво стана след отворено писмо, до Бойко Борисов, което пуснахте през Януари 2018г.?

 След отвореното ми писмо до медиите адресирано до Бойко Борисов от 23 Януари 2018 година свързано с крещяща безпардонна корупция случваща се в една общинска фондация в гр. Тетевен всички останаха с впечатлението, че отговор от премиера ни Борисов на писмото ми няма. Така е, официален медиен отговор не получих.

За сметка на това получих гражданска вендета, репресия, натиск, предупреждения и заплахи от ДАНС, СДВР КАТ София и Началника на 7-мо РПУ в София за здравето, живота, свободата си и вещите си, доста “приятни” заплахи тип неотдавнашното политическо минало на страх и полицейщина, според които заплахи след тази публикация или трябва да съм заточена в някакво ново модерно Белене или буквално отстранена и безследно изчезнала и давам това интервю именно, за да може да се отрази ситуацията медийно в случай че нещо се случи с мен, живота, здравето и близките ми след всички тези заплахи и прокомунистическата репресия упражнена срещу личността ми в правова държава член на ЕС в 21 век.

Каква беше точно историята с Корупцията в ОФТВ?

Припомням корупционния казус в основата на всичко това и обект на Отвореното ми писмо до Бойко Борисов от 23.01.2018г.  накратко. Става дума за корупционна схема за дългогодишно наемане на магазин на ъгъла на бул. “Васил Левски” и ул. “Граф Игнатиев” в столицата (Имотът) собственост на Общинска Фондация “Тома Васильов” (ОФТВ) с  участието на фирма за очила Оптиксала - наемател, предишният кмет на Тетевен Милен Милев - предходен председател на фондацията, настоящата кметица Мадлена Бояджиева - в управителния съвет на фондацията, настояща председателка на фондацията  - Мария Стойчева и разбира се с участието на един призрак от ДПС -  лице в сянка присъстващо на Общите събрания на Тетевенската фондацията незаконно и видян на място по време Общото събрание на ОФТВ края на 2017г. от самата мен на място - народният представител от ДПС Ловеч  - Джейхан Хасанов Ибрямов.

 Случаят с корупцията в ОФТВ съвсем накратко се развива от 2007 година, когато кмет на града и председател на фондацията е скандалният подсъдим бивш кмет на град Тетевен Милен Милев.  Оптикласа наема имотът от ЕТ Ивайло Колев, който пък е пряк наемател на ОФТВ. Периода 2007 - 2014 година налични договори за наемане на имота и плащания няма. Независимо, че на прокуратурата по разследване на случая се дават фалшифицирани стари документи от настоящата Председателка на фондацията Мария Стойчева (МС), което също е престъпление по смисъла на закона. 2007 - 2014 наем не е плащан от ЕТ Ивайло Колев към ОФТВ. Оптикласа твърди, че бил плащал към ЕТ Ивайло Колев като поднаемател, но това не бива проверено и разследвано с банкови извлечения от прокуратурата, независимо че ОФТВ води дело с/у ЕТ Ивайло Колев, не се разследва по това дело реалния наемател за периода, както и какво и дали изобщо е плащал като наем към ЕТ Ивайло Колев до 2014 г.

Какво се случва в ОФТВ след 2014?

 2015 година в канцеларията на ОФТВ бе подадена търговска оферта от нашата консултантска компания за имота от името на клиента ни голяма компания с над 60% пазарен дял в своя сектор. Отказаха ни да я разгледат и да образуват конкурс, независимо, че бе с 40% над офертата за наем на Оптикласа.

През 2016 година подадохме отново оферта 20% над тази на Оптикласа , включваща допълнителни дарения за фондацията и друга добавена стойност. Образува се конкурс, защото имаше още един трети кандидат пак много голяма компания със стотици милиони евро годишни обороти и покритие в цялата страна, точно като нашия клиент и бе избрана по-ниската търговска оферта на Оптикласа.

2017 година ни принудиха да разделим офертата на две плащания, защото по думите на МС фондацията плащала много ДДС и трябвало да се плаща половината кеш или по друга сметка и половината от наема по банка по сметка на фондацията по договор за наем. Така с най-висока търговска оферта отново спечели по-ниската търговска оферта, тъй като обявиха, че нашата оферта била 1500 евро, каквато сума само те самите поискаха да се плаща официално по сметка на Фондацията, което е нелепо след като миналогодишната ни оферта бе 3000 евро. Т.е. бях готова да направя компромис в начините на плащане след като по-високите ни оферти и даренията в полза на фондацията явно не ги интересуват, но срещу този компромис МС ни измами и трета година поред незаконно и търговски необосновано Оптикласа спечели договор за магазина с най-ниска търговска оферта.

Какво направихте след това?

Ето защо началото на 2018 година подадох сигнал до Окръжна Прокуратура Ловеч и новосъздадената Комисия за противодействие на Корупцията, писах отворено писмо до медиите на вниманието на Бойко Борисов и се надявах справедливостта да възтържествува, защото фондацията е създадена отдавна и е създадена с реална цел и функция исторически - дарения за образование и култура за децата на град Тетевен. Разбира се даренията се отделят след като се плати частта от заплатите дължими от фондацията на всичките й 26 члена на Общо Събрание - Общински съветници в Органа й на управление и на Председателката й МС, която иска да пести от ДДС, може би за доброто на децата, не знам, но факт е че бяхме подведени първо с бих казала незаконни претенции от нейна страна, след което с дезинформиране на ОС за офертата ни, която тя сама поиска да се сформира именно така в два отделни начина на плащане.

Защо изобщо продължихте да се занимавате с този случай?

С оглед, че този имот е единствен актив на фондацията не съм сигурна дали нещо над 1000-2000 евро годишно остава за децата изобщо. Ето защо се ядосах буквално, защото 3 години подред нашите оферти от името на клиентите ни (много голяма компания с национално покритие и стотици милиони евро годишен оборот) бяха в пъти по-добри и по-високи от тези на Оптикласа имаше предложени допълнителни дарения от по 3 наема, предлагани годишни предплати от по над 70 000 лева еднократно плащане на наема за година напред и какво ли не. Една от офертите ни включваше доходност по договор от 228 000 лв. общо за нуждите на тези деца и ОФТВ ги отказа срещу по-ниска оферта от некоректна компания като Оптикласа, от която 7 години преди това не е получавана стотинка. Някак определено прилича на безстопанственост, въпросът е има ли институция чиито служители да смеят да я разследват и определят виновните?!

Какво се случи след подаване на сигналите?

След подаденият от мен сигнал до Комисия за Противодействие на Корупцията незабавно само след три дни се свърза с мен Васил Василев от ДАНС, служител на Комисия по Противодействие на Корупцията или поне така се представи.

Човекът бе изключително любезен и явно имаше желание да съдейства за разрешаване на случая чрез методите на правораздаването съобразно законите на РБ, беше дефинирал чл. 219 мисля от правораздаването на РБ, по който може да се търси отговорност за безстопанственост  за избор на по-ниска търговска оферта 3 поредни години от Общото Събрание на ОФТВ поне от Председателката на Фондацията Мария Стойчева, която носи отговорност за нейното управление. Безстопанственост /чл. 219/. Неизгодна вредоносна сделка /чл. 22/. Получаване и даване на дар с оглед издаване на стопански сведения в чужбина /чл. 224/. Недобросъвестна конкуренция /чл. 227/.

Въпреки това отгоре от началника на новосъздадената уж така наречена КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА  - с управляващ екс прокурор ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ, явно бе казано изрично на Васил Василев да ме сплашат и да си ме изпратят по живо по здраво, а не да вършат работа по този случай. Колегата му по стая и бюро Димитров (мисля Христо по малко име, не помня) ми обясни, да внимавам да не стана като Жокера както много се хиля и усмихвам и каза, че вече щели да ми викат Жокера.

Друг колега на Василев влезна в стаята още по време на първия ми разпит, прекъсна ни, Васил Василев излезна по друга спешна работа и вторият започна да ме заплашва с неплатени данъци на откраднат от 2012 година бивш мой автомобил, по който прокуратурата е спряла разследването и търсенето още 2013 година, но понеже Българските институции нямат никаква връзка по между си при наличие на CRM системи по света от повече от 30 календарни години аз съм била виновна, че КАТ не знаели, че тази кола вече не е моя и е открадната от 2012 година и търсенето по нея е преустановено още 2013г. от СРП, колата вече не е моя и дори застрахователите знаеха, да си платят защото 1 месец след като започна търсенето доста бързо ми платиха застраховката, но КАТ СДВР София не знаели, разбираш ли, че колата е открадната, защото Тенчо Тенев е зает да обяснява на хората като се обадят по телефона да обяснят, че им е написан акт за събитие, на което дори не са присъствали колко се били “овъртяли”, когато се опитват да му обяснят ситуацията и да пита “Кво ще прайм ся”. Тази инстутция не е създадена да печели на гърба на невинни хора Комисар Тенев, поне изнудвайте виновни хора защото е крайно перверзно полицейска институция в правова държава вместо да прилага закона да изнудва невинни хора, не мислите ли?!  Те само това знаят да казват, че има проблем за какво им е да следят такива подробности като може гражданите да работят втора служба  - пощальон между институциите примерно.

Даже имам ново предложение към Борисов - да ме назначи на новосъздадена позиция “Пощальон между институциите” в свободното ми време на между 10 000-15 000 лв. заплата и почвам веднага. Може и цяла комисия да ми направят да си ги юркам. И без това ми спъват работата на фирмата тенденциозно. А и целта и мечтата на всеки предприемач е бизнесът му да работи без него рано или късно, така че веднага се хващам на държавна служба пощальон между институциите. Мога и пеша :D По надолу в разказа ми ще разберете базата и на тази шега в продължение параметрите на вендетата, която ми наложиха само защото търся справедливост за едни деца и право на законови конкурсни и тръжни процедури в деморкратична капиталистическа уж правова държава член на ЕС в 21 век.

Как продължи разпитът?

Разпитът продължи и от общо 2-3 срещи с Васил Василев разбрах, че човекът му е казано да ме предупредят и “да ме пратят на майна си”. Под предупредят визирам да ме предупреждават за здравето и живота на членове от семейството ми, да  ми изземат номерата на служебната кола, която служи за работа с незаконен Акт за дерегистрация и спиране от движение на автомобила, който жаля в СРП в момента, да ми пукат гумите на колата и накрая да ми изземат колата на фирмата за неопределено време в 7-мо районно управление в София, поне по последния случай законово аргументирано, поне, макар че имаше други сериозни нарушения.

Въпреки това Васил Василев (ВВ) от ДАНС мога да дефинирам като отговорен, съвестен човек, който имаше желание да си свърши работата, но както сам каза “Аз каквото и да напиша в този доклад, той отива нагоре при началниците ми и те решават какво да правят. Ако решат да го спрат, ще го спрат. И тогава нищо не можете да направите.” Самият той ме предупреждаваше за възможните проблеми, които ще ми предизвикат ако не спра да се занимавам с този случай, защото явно това им бе възложено от Пламен Георгиев, а на него кой му е възложил поръчка срещу мен и психологически натиск можем само да гадаем.Но все пак със 100% ва сигурност видях, че ако на ВВ му позволят да работи и му разрешат да разреши случая, ще работи, ще разреши случая и ще си свърши работата по разобличаване на виновните и отстраняване на некоректните страни по тази корупционна далавера в ОФТВ точно за 5 дена време.

Не мисля обаче че името на Комисията на ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ - КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ ЗА КОРУПЦИЯТА пасва съвсем на дейността й и начина й на работа  - форма на поръчкова гражданска и фирмена вендета и репресия като от Комунистическо време и че работата която вършат за момента има нещо общо с противодействие на корупцията. Препоръчвам цялостно преразглеждане политиката разглеждане на казусите и модела на работа на Пламен Георгиев, защото за мен може просто да се нарече един директор на КОМИСИЯ ПО ПОРЪЧКОВ ТЕРОР НАД ГРАЖДАНИ за момента. Надявам се работата им да докаже друго и да не съм права, разбира се, но засега няма никаква перспектива затова. Аз лично си поставям за цел да следя случая и медийно до неговия край.

И ако се налага Брюксел да каже на Комисия за Противодействие на Корупцията в България да работи против корупцията в България, а не като прокомунистически  репресивен държавен орган за тормоз над гражданите, чрез който се поръчват репресия и заплахи от времето на Белене, то мисля, че Пламен Георгиев по-добре да си подаде оставката още сега незабавно. Ако се налага лично отивам утре пред Парламента със знаменце и високоговорител да искам оставката му и лягам там и чакам Белене или куршум. И да видим дали публично и медийно отразено е така сладко да упражняваш репресия срещу граждани, Г-н Борисов и Г-н Георгиев ?! Така ли ви харесва или трябва да викна Нова и БТВ на протеста си и да отразим хубаво и ясно после какво ще ми се случи на мен и семейството ми, защото е важно, това си е новина как се борим ефективно с корупцията в България :)  - като репресираме и заплашваме пощальоните, че ядат фъстъци, ма те били алергични към фъстъци ?! Така ли се правело?!

Така или иначе, независимо доброто желания на Васил Василев да направи нещо по случая това няма как да се случи докато така нареченият му шеф на така наречената новосъздадена КОМИСИЯ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ ЗА КОРУПЦИЯТА - ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ не му разреши да работи по смисъла и съобразно името на организацията им, което явно не се случва, вместо да заплашват, мачкат и репресират през всички възможни държавни институции хора търсещи справедливост.

Бих искала и на да им кажа  Г-н Георгиев и на Г-н Борисов, да не забравят, че България е член на Европейски Съюз и преди да ме направят на Жокера за един пиклив магазин по поръчка и да посегнат на семейството, здравето и живота ми ще ги съдя в Брюксел с международен скандал и двамата в групов иск, защото хората под тях не са виновни дето им изпълняват черните поръчици. И ще питам защо единият не отговаря с друго освен с прокомунистическа гражданска вендета и репресия на едно отворено писмо по явен корупционен казус в една българска общинска фондация, между другото, в България се намира, повече от 4 месеца и защо другият си ползва Комисията за противодействие на корупцията за инструмент за мачкане именно над хората търсещи антикорупционни решения и справедливост?!

Какво послание бихте отправили към Пламен Георгиев и Бойко Борисов с това интервю?

Защо и кои бяхте вие, че не се сещам, че да правите комунистическа репресия в демократична държава член на ЕС в 21 век ?! За кои се помислихте?! За вечни, за несменяеми, за Богове, за Хитлер, за Сталин, за Жакера, за кой ?! Или по малко и от 6-тте?! Не сте ли управленски и правораздавателни органи създадени с цел да служат на хората, така ли е ? А кои сте ?! Тези дето ще ме заклочват, ще ме убиват, ще ме пресират ли какво?! Еми ок - направете го публично тогава ако Ви стиска ей така да се знае - човек в България или сам се пали пред парламента от отчаяние от мизерията, или заминава в чужбина с нискотарифна авиокомпания да бере портокали или ако не се запали сам и не замине и е по-упорит да остане и да прави нещо като дребен частен бизнес примерно в тази държава може и да го запалят директно от парламента щот не ги кефи. Да се знае просто, за да няма въпросителни и идеи за алтернативи за развитие на страната България и на българската нация в перспектива да си е ясно управлението на ГЕРБ и Борисов докъде води. Защото статистиките сочат, че България е на изчезване до едно поколение с темповете на смъртност и емиграция срещу ниската раждаемост, така или иначе със или без метро, със или без Тракия просто българи в България статистически след 40 години няма да има, защото не остават Г-н Борисов, така че някои просто ще ги запалят предварително, други просто сами ще се запалят. Нищо особено нали?! Така или иначе накрая резултатът ще е един и същ пълен провал на държавата и националността ни под и след Вашето управление?! Това ли искате?! М?!  Така ли да разбирам?! Еми ако не искате мислете и си извадете главата от пясъка.

За уточнение  - откакто писах Отворено Писмо до Бойко Борисов, по случаят има подадени сигнали в Окръжна Прокуратура Ловеч, където по случаят работи Окръжен Прокурор Валентин Вълков,  подаден е сигнал в Национална Касационна Прокуратура, както и подаден сигнал в Комисия за Противодействие на Корупцията, където разчитам след тази статия да разрешат на Васил Василев да работи и да си свърши работата ЕВЕНТУАЛНО човека по закон, не по поръчка дадена на Пламен Георгиев (т.н. Антикорупционен шеф) било от Оптикласа, от ДПС или защо не от ГЕРБ, защото вярвам, че може със сигурност стига да му разрешат разбира се човекът да реши случая. Явно бе от всичките ни срещи и разговори, че отгоре им бе казано или отнякъде платено да ме сплашат и да си ме изпратят, за сметка на това аз ходих три пъти да давам допълнителни показания, разбира се, естествено, така се уплаших. Важното е Пламен Георгиев да си зададе въпроса какво очаква от Комисията си по Противодействие на Корупцията - да противодейства на корупцията или да действа като инструмент за гражданска вендета и репресия?  Защото вариантите след това интервю са два - или да отразите погребението, изчезването ми, в най-добрия случай заточването ми в новото фешън Белене (не знам къде е, засега надявам се да не разбирам) или да си свършат работата като Комисия за Противодействие на Корупцията съобразно името, а не като частна фирма за охрана или даване под наем на барети за упражняване физически и психологически натиск върху граждани и организации. Това ли сте Г-н Георгиев фешън ВИС 2 Бос, което води на екскурзия на фешън Белене. Еми мисля, че незабавно следва да си подадете оставката след като дори и един гражданин подал сигнал при Вас прави подобна асоциация и мисли така. Това е достатъчно.

Благодаря на Бойко Борисов за отговора чрез незаконни актове от КАТ на мое име без дори да съм присъствала на събития, за иззетите номера на фирмения ни служебен автомобил предназначен за работа  в резултат на тези незаконни актове. Благодаря на Бойко Борисов за спуканите гуми на колата ми с пирони преди 20 дена. Благодаря му за това, че ни задържат фирменият автомобил в 7.-мо районно за неопределено време и самите полицаи ме предупредиха любезно, че може случайно да й пренабият рамата и да изгоря една кола и никога повече няма да ми я върнат. В случаят ще им е малко трудно. Но заплахата беше много ясна и комична след поредица от заплахи за здравето и живота ми и този на близките ми от служителите на ДАНС и уж Комисията за Противодействие на Корупцията, накрая в 7- мо Районно ме заплашиха, че ще си присвоят фирмения автомобил, с който вършим работа и си изкарваме прехраната и парите на компанията ми.

 

Каква е колата, защо са се насочили към нея според Вас?

Естествено тази кола е скъпа на вид, защото е фирмена, ползва се за като визитка на компанията ни и трябва да е представителна, но е лизингова, купена е за да върши работа и като представителен автомобил на компанията ни и изобщо не е моя, а лизингов автомобил на фирмата ни. Но факт, че именно във връзка колата след незаконните актове на мое име ме задържаха за 24 часа в 7-мо районно управление в София въпреки, че съм астматичка. В резултат на което ми предизвикаха асматичен пристъп от смръднята на кенеф в тези килии и щях да си умра в това районно в килия 2 на 2 с метална врата от задух и загуба на въздух, защото нямаше лекар, нямах инхалатор и лекарство, въпреки че ги бях предупредила и бях писала, че съм астматичка в документите. Викаха бърза помощ и ок оцелях, но кому беше нужно да задържат в тази смрадлива килия астматик без лекарства за 20 часа, при положение, че го описах в документите им, че съм астматик.

Какво още се случи тогава, какви са щетите върху Вас и какво смятате да правите?

Тъй като гърлото ми все още не е добре е силно възможно да си извадя медицинско и да устойностя резултатите от този терор в цифри и да подам иск срещу Началника на 7-мо РПУ, както и срещу неговия директор-  Директор на СДВР гр. София - Ивайло Иванов  - за проявена небрежност и опит за убийство с водещ въпрос защо задържат в тези смрадливи килии хора с тежки дихателни заболявания?! Бързата помощ дойде след повече от 30 минути в които аз нямах въздух, инхалер и лекарства, това е алергична астма в един момент започваш да се задушаваш от смръднята, в следващия просто спираш да дишаш и умираш на място от задушаване. А в резултат след този астматичен пристъп не мога да дишам добре и говоря вече една седмица. Имам възпалени подути лимфи, запушени горни дихателни канали с ограничени дихателни функции. Така че седи реалната възможност да съдя Началника на 7-мо РПУ и неговия Директор Ивайло Иванов  - Директор на СДВР гр. София (родом от град Ловеч)  за опит за убийство в резултат на проявената професионална небрежност и неакоратно изпълнение служебните задължения на екипите им, работещи по поръчка, без да му мислят много кой как ще оцелее в дадена среда, както и за определени нанесени дълготрайни щети нанесени на здравето ми в резултат на случая, които ще устойностя финансово със специалисти. Сигурна съм че на Ивайло Иванов, Директор на СДВР и Началника на 7 РПУ няма да им е приятно да ги пише в медиите, че ги съдят  за опит за убийство и няма да доведе до разцвет в кариерата им, но проявената небрежност от тяхна страна при отразяване на моите тежки дихателни заболявания и здравословното състояние при задържането ми в 7-мо Районно доведоха до риск за живота ми и много последващи сериозни проблеми за здравето ми.  Ето защо ще преценя дали и какво съдебно обвинение да повдигна за сума в какъв размер да бъде то и какво по вид престъпление срещу мен от двамата господа според движението по делото, което образуваха срещу мен при задържането ми в 7-мо Районно и това как се отнасят с фирмените ни вещи, както и  дали и кога възнемеряват да ги върнат и възстановят в движение във вид годни за употреба и обслужване нуждите на компанията ни. Разбирате, че възникна ситуация заплашваща живота ми в опит да ме репресират и търпението ми свърши точно там. Просто ще ги осъдя за опит убийство поради служебна небрежност. И то конкретно ще съдя само тях двамата, защото служителите им не са виновни, че някой ги принуждава да вършат поръчкови полицейщини срещу хора и организации и да затварят хора с тежки дихателни проблеми в опасна за тях буквално силно смръдлива фекална смъртоносна за мен среда.

Вместо да ми прегледат данните за здравословното състояние преди да ме заключат Началникът на 7-мо РПУ и заместникът му ми обясниха да не им противореча, защото щяли да ме затворят в психото. Опитах се да им обясня, че имам сертификат от най-дългия и труден възможен психо тест на територията на България, ваден за необходими документи отпреди месец, важащ за 1 календарна година и не могат да ме заключат в психо сектора, защото имам документи, че съм психически изправна, но този човечец явно дори не ме разбра какво му казах милия и пак ме заплаши как щял да ме затвори в психото.

Задържаха колата ни и ме предупредиха да я забравя и че нямало да я видя , как струвала 80 000 лв. и можело да се окаже, че нещо не й е наред. След като е купена от една от най-реномираните автокъщи в столицата при тази документация на колата ще им излезне много скъпо наистина подобна постановка и ще трябва да я разкешат 2-3 пъти на няколко места, за да я изкарат открадната и да ми навредят просто, но факт е че е нелепо в 21 век в правова държава сигнал за корупция и Отворено писмо до Министър председателя за нарушаване законите на РБ да доведат до прокомунистическа вендета и репресия над подателя и нищо повече. Миналата събота срещу неделя на 28 срещу 29 Април щях да умра от асматичен пристъп в килия в 7-мо Районно Управление, в резултатът от моите сигнали за корупция в България - натиск, заплахи и репресия.

Питам Бойко Борисов мисли ли ли че е много про Европейско да защитава незаконните действия на хора и организации чрез комунистическа вендета и репресия върху гражданите сигнализиращи за тях? Питам го защо създадохте изобщо Комисия за противодействие на корупцията, Г-н Борисов, за да Ви замества ВИС 2 ли, СИК ли кво? Тея хора това ли работят поръчкови модерни инструменти за терор над граждани и организации?! Нещо малко, а?! Да не би да сбъркахте годината ?! И ако толкова Ви харесва този модел и подход към хората в тази страна, която управлявате, то щом Ви харесва толкова то нека да е публично, така че да разберат всички точно какво правите и как го правите, наречете го демокрация и капитализъм, обяснете го на избирателите си в цяла България и на колегите си от Европейския съюз. Щом така Ви харесва.

Нещо не Ви ли изглежда гнило дами и господа, нещо не Ви ли мирише? Щот мен ми мирише на кенеф и на фекалии и може да получа асматичен пристъп от тая задушлива воня щот съм алергична към вони и специално Вас Г-н Борисов и Г-н Пламен Георгиев да ви осъдя в Брюксел ако държите директно за граждански натиск и репресия, морален и физически тормоз върху личността ми водещ до сериозни финансови загуби и здравословни загуби от нанесените трайни морални и здравословни вреди. Това ли е целта на Комисия за Проиводействие на Корупцията - гражданска репресия?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.