Хаджигенов: Собственикът на BiT е Гинчо, сламен човек

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hadzhigenov-sobstvenikat-na-bit-e-gincho-slamen-chovek/23107 SvobodnoSlovo.eu
Хаджигенов: Собственикът на BiT е Гинчо, сламен човек

Собственикът на BiT Мирослав Янев е сламен човек. Той е Гинка, по-точно Гинчо. Още от сега мога да ви кажа, че служителите на телевизията няма да си получат заплатите. Това обясни пред Фрог нюз адвокат Николай Хаджигенов.

Той бил извикан от близо 50 човека в медията, за да защитава интересите им.  Журналисти се вдигнаха буквално на бунт. Те  обясниха, че не са взимали заплати от януари, а студията са изпразнени. Всички предавания са спрени с изключение на новините. Янев е трябвало да се срещне днес с работещите, но не се е появил. Това ескалирало напрежението.

Сега има уговорена среща за утре, но аз съм скептичен. Досега поне по три срещи са правени с всеки отделен човек и нещо.  Още при продажбата се разбра, че целта е тази телевизия да се закрие. Казах на хората днес, че нямат избор и че ще ги оставят без заплати. Воденето на дела и печеленето им не е проблем. Но исканията няма как да се удовлетворят, след като в тази телевизия няма нищо.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.