ХОРАТА, КОИТО СТОЯТ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ Я ОПОЗОРИХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/horata-koito-stoyat-nachelo-na-balgariya-ya-opozoriha-za-poreden-pat/131062 SvobodnoSlovo.eu
ХОРАТА, КОИТО СТОЯТ НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ Я ОПОЗОРИХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

May be an image of text

Днес в Съвета по правата на човека в ООН бе приета резолюция, призоваваща за привличането на Израел към отговорност за военни престъпления. Това се налага заради неизбирателните методи на водене на война, които въоръжените сили на страната прилагат в рамките на т.нар. "операция" в Газа. Избитите цивилни са почти 40 000 души, от които поне 10 000 деца!

От 45 държави участващи в момента в Съвета на ООН по правата на човека 26 са гласували "ЗА" приемането на резолюцията, 13 са се "ВЪЗДЪРЖАЛИ" и 6 са били "ПРОТИВ". Сред тези, които са били против приемането на документа е и Република България!

Удархиме дъното скъпи съотечественици! Една от най-реакционите държави в света в момента е нашата Родина. Според тези, които представляват страната ни в ООН геноцида в Газа е приемлив и няма нужда да бъде осъждан. По същия начин се държаха и по отношение на терористичния акт в Москва, при който бе отнет живота на 144 души - просто го игнорираха, както всичко останало, което не е в унисон с политиката на хегемона САЩ.

Това да си затваряш очите за случвашото се в Газа е тежко морално падение и ценностен срив. От начина, по който България гласува в ООН може да се направи извода, че българския народ подкрепя масовото клане в Газа и не го счита за тежко посегателство срещу най-свещеното и висше човешко право- това на ЖИВОТ!

Позор! Поредното унижение, които тези, които ни управляват нанесоха на българския народ. Човекът, който залепи това срамно петно върху нацията ни се казва Мария Габриел - външен министър. Да се знае и да се помни.

Защо бе Мария? Харесва ли ти това, което Израел твори в Палестина, не считаш ли убиството на хиляди невинни хора за военно престъпление? Допадна ли ти как преди ден бяха убити с авиобомба служителите на хуманитарна организация, докато се опитваха да ранесат храна на бедстващите палестинци, които Израел загради с ограда и лиши от достъп до храна, вода, лекарства и медикаменти от първа необходимост, електричество, гориво и в момента избива методично и планомерно. Това не е ли ГЕНОЦИД?

Мария, фактите не спират да съществуват, само защото ти ги игнорираш!

Страхил Ангелов

11 Коментара

Борис

преди 3 седмици

Задавам си въпрос-дали нашите предци са били прави,когато са спасили 50х юдеи,както и дали комините и камерите са димили и работили напразно!

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

Задавам си въпрос-дали нашите предци са били прави,когато са спасили 50х юдеи,както и дали комините и камерите са димили и работили напразно!

Коментирай

darkaveng

преди 3 седмици

На гласувалите този срам за Нашето Мило Отечество пожелавам, да ме прости Бог, същото да се случи на децата им! Идиоти, хвърлят това Петно връз целия Българаки народ! В ада да се пържат, подети от някой "Сармат"! Анадънму?

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

Darkaveng!Подкрепям те напълно и безусловно!Анадък!

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

Darkaveng!Подкрепям те напълно и безусловно!Анадък!

Коментирай

Божидар Николов

преди 3 седмици

През ноември 1947 г. Общото събрание на ООН прие план за разделяне на Палестина на две зони – еврейска и арабска – с цел създаване на двунационална държава. Възползвайки се от мудността на междуправителствената организация, на 14 май 1948 г. Давид бен Гурион едностранно провъзгласява Държавата Израел. Израел става член на ООН на 11 май 1949 г. В края на Студената война президентът Буш-старши организира Мадридската конференция за "окончателно разрешаване на израелско-палестинския въпрос". На тази конференция израелската делегация, водена от Ицхак Шамир, който по-късно стана министър-председател, поиска отмяната на Резолюция 3397 на Общото събрание на ООН, преди да продължи дебата. В опит да постигне споразумение, Общото събрание на ООН се подчини. Въпреки това, след като измами събеседниците си, Израел не прие никакви задължения и дори направи всичко, за да попречи на Джордж У. Буш да спечели втори мандат като президент.

Коментирай

Божидар Николов

преди 3 седмици

На 19 юли 2018 г. по инициатива на ционистите Кнесетът прие закон, с който Израел се обяви за еврейска държава, чийто единствен официален език е иврит, а столицата е обединен Йерусалим. Еврейските селища на палестинска територия отговарят на националния интерес. Четири години по-късно Бенямин Нетаняху сформира коалиционно правителство с последователите на равина Кахане. През 2022 г. Итамар Бен-Гвир, председател на Еврейската партия на властта обяви, че възнамерява да изгони арабите от Палестина. Членове на неговата партия атакуваха село Хувара на Западния бряг през февруари 2023 г., седем месеца преди нападението на 7 октомври. За няколко часа те изгориха стотици коли и 36 къщи.

Коментирай

Бате Винету

преди 3 седмици

Мария дали знае къде се намира на картата държавата Израел?

Коментирай

гост

преди 3 седмици

Защо му говориш като на човек на Габриелата? Не виждаш ли,

Коментирай

гост

преди 3 седмици

ЗАЩО МУ ГОВОРИШ КАТО НА ЧОВЕК НА ТОВА ЗОМБИ -ГАБРИЕЛАТА! СЪС СТЪКЛЕНИЯ ПОГЛЕД! НЕ Е САМО КИРО НА СУБСТАНЦИИ, НЕ Е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.