И КМЕТА НА Варна на прицела на БОЕЦ! КАK ТАКА Общината има над 100 милиона задължения и никой не знае точно колко са и за какво са изхарчени?"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/i-kmeta-na-varna-na-pricela-na-boec-kak-taka-obshtinata-ima-nad-100-miliona-zadalzheniya-i-nikoy-ne-znae-tochno-kolko-sa-i-za-kakvo-sa-izharcheni/17362 SvobodnoSlovo.eu
И КМЕТА НА Варна на прицела на БОЕЦ! КАK ТАКА Общината има над 100 милиона задължения и никой не знае точно колко са и за какво са изхарчени?"

И КМЕТА НА Варна на прицела на БОЕЦ! „Ще отговаряш, кмете!“

"КАК ТАКА частната фирма е на печалба, а общинската е пред фалит?

Дали защото частника е добър стопанин, а общината е разграден двор, и хранилка за калинки, обръчи и „наши“ хора и фирми, източващи я за сметка на варненци?

КАK ТАКА Общината има над 100 милиона задължения и никой не знае точно колко са и за какво са изхарчени?"

КМЕТЕ, ние няма да те возим с джипката, само ще те питаме някои неща и няма къде да се скриеш. БОЕЦ не приемаме откази, а колкото са по-алчни, крадили и нагли управниците, толкова сме по амбицирани! Управляващите трябва да осъзнаят, че в България има гражданско общество и че краят на властта на мафията е близо. Гражданите имат право да питат, да изискват, да искат, настояват, контролират и предлагат. Защото те плащат. А избраните от нас управници трябва да се вслушват, да отговарят, да приемат, да се отчитат пред нас, да защитават нашите интереси и да управляват нашите пари ефикасно и прозрачно! Ще ги научим, по трудният начин, а корумпетата и некадърниците ще си заминат!

Браво на варненските бойци и на нашите приятели Стела Николова и Милена Пехливанова за водените от тях битки и дейността им в защита на общественият интерес и варнеци!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

http://www.boec-bg.com/archives/2840

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.