Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/idva-takova-vreme-v-koeto-vsichki-koito-sega-si-malchite-shte-sazhalyavate-che-ne-ste-govorili/114300 SvobodnoSlovo.eu
Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили

Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили. 

Идва такова време, в което всички, които сега се надявате да се измъкнете индивидуално ще съжалявате, че не сте се противопоставили колективно. 

Идва такова време, в което всичката днешна духовна и социална апатия ще бъде тежко платена за сметка на идентичността и здравето на българските деца. 

Идва такова време, в което днешното колебание и ослушване на цял един народ ще бъде вече в миналото, но ще ни струва бъдещето. 

Идва такова време, в което с носталгия ще си спомняте за свободата на словото и действието, която днес подминавате с безразличие - утре ще я търсите, но няма да я намерите. 

Огромна змия се е увила около и в България и като в черна люлка люлее цялото ни общество. 

Отровен лепкав мрак се спуска над България. 

Ето, казах ви.

Александър Урумов

12 Коментара

Сатанизмът и войната за душите

1 year before

се установяват и у нас с пълна сила. Войната е жестока, нейна цел са децата ни. Години наред тук бяха подготвяни продажни "инфлуенсъри", които всъщност да прокарват - чрез медии, чрез образование, чрез подписки на "интелектуалци" - зловещия сатанизъм. А и от включване в горещата война ни дели само крачка... Никога тъмните облаци не са се сгъстявали над нас така плътно.

Коментирай

Настапир Аналниев

1 year before

Мълчат , мълчат като п¥тки , защото са п¥тки.

Коментирай

Синята барета

1 year before

След отчаяния опит с протестите, които бяха лично оползотворени за постигане на министерски постове и други благини, хората не вярват на никого. Кои бяха пребити и кои изплуваха като масло над водата? Пример - Франция. След такива протести, толкова дълго време и толкова разрушителни, какво се промени коренно ? Точно нищо. Онова МИкрончо се скри в горите и си живучка. После - погледнете Африка - там сега е много интересно. ------ Ние все още имаме право да говорим, каквото мислим. Докато админа бе мине с десния бутон и ни изтрие.

Коментирай

ЛВОВ

1 year before

ГОСПОДИН УРУМОВ,ПИШЕТЕ ЗА АПОКАЛИПСИСА?ЗА НАСТЪПВАНЕТО НА СМУТНИТЕ ВРЕМЕНА?ЗА ВРЕМЕНАТА НА БОСХ/ЙЕРОНИМУС БОШ?ИЛИ ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ? БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО И ПРОРОЧЕСТВАТА,НАПРАВЕНИ ОТ ВАС!!!ПОЗДРАВИ ОТ ПЕЩЕРА.

Коментирай

dimat

1 year before

Стадо,стадо!Няма никакъв смисъл от говорене.И досега са изречени милион думи,но какво от това?Крайно време е да заговори калашника.Тези предатели не разбират от друго!Това е единственият начин!!!Ама докато оВчото племе си трае,гледа си гечинмека,по метода на сварената жаба вече е полусварено и то не усеща това.Остава му вече,с окончателното сваряване,да изчезне от света.Макар,че и без сваряване,демографията го заличава!!!!

Коментирай

Синята барета

1 year before

До Започва се.....! ------ Пеньо Пенев има едно стихотворение, любимо ми е. Казва се " Когато цъфнат теменугите " . Та, дори една бедна африканска държава разказва играта на франсетата. А ние сме много цивилизовани .

Коментирай

защо го ИЗТРИ ва

1 year before

ПЕДЕРАЗ!!!!

Коментирай

защо го ИЗТРИ ва

1 year before

ПЕДЕРАЗ!!!!

Коментирай

Чичо

1 year before

Тъпият цитат от по-горе дали е от П.Пенев, а!?

Коментирай

До Започва се...!

1 year before

Вятър те вее на бяла кобила! Какъв Пеньо Пенев бълнуваш? Написал си (и то неточно) откъс от "Каменарче" на Христо Смирненски. Да ви се не види и ЕнтЕлЕгЕнтите...

Коментирай

Мина

1 year before

Едното стихотворение е на Христо Смирненски, а другото на Пеньо Пенев. Но това ли е важното? Ако сте братя по род български- да се заяждате? Когато наистина черни облаци и змии са над България? Хора, съвземете се и забравете дребните неща. Забравете ги. И застанете заедно. Защото друг начин няма. Няма. За РОД, НаРОД, РОДина! Ако можете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.