Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/idva-takova-vreme-v-koeto-vsichki-koito-sega-si-malchite-shte-sazhalyavate-che-ne-ste-govorili/114300 SvobodnoSlovo.eu
Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили

Идва такова време, в което всички, които сега си мълчите ще съжалявате, че не сте говорили. 

Идва такова време, в което всички, които сега се надявате да се измъкнете индивидуално ще съжалявате, че не сте се противопоставили колективно. 

Идва такова време, в което всичката днешна духовна и социална апатия ще бъде тежко платена за сметка на идентичността и здравето на българските деца. 

Идва такова време, в което днешното колебание и ослушване на цял един народ ще бъде вече в миналото, но ще ни струва бъдещето. 

Идва такова време, в което с носталгия ще си спомняте за свободата на словото и действието, която днес подминавате с безразличие - утре ще я търсите, но няма да я намерите. 

Огромна змия се е увила около и в България и като в черна люлка люлее цялото ни общество. 

Отровен лепкав мрак се спуска над България. 

Ето, казах ви.

Александър Урумов

12 Коментара

Сатанизмът и войната за душите

11 months before

се установяват и у нас с пълна сила. Войната е жестока, нейна цел са децата ни. Години наред тук бяха подготвяни продажни "инфлуенсъри", които всъщност да прокарват - чрез медии, чрез образование, чрез подписки на "интелектуалци" - зловещия сатанизъм. А и от включване в горещата война ни дели само крачка... Никога тъмните облаци не са се сгъстявали над нас така плътно.

Коментирай

Настапир Аналниев

11 months before

Мълчат , мълчат като п¥тки , защото са п¥тки.

Коментирай

Синята барета

11 months before

След отчаяния опит с протестите, които бяха лично оползотворени за постигане на министерски постове и други благини, хората не вярват на никого. Кои бяха пребити и кои изплуваха като масло над водата? Пример - Франция. След такива протести, толкова дълго време и толкова разрушителни, какво се промени коренно ? Точно нищо. Онова МИкрончо се скри в горите и си живучка. После - погледнете Африка - там сега е много интересно. ------ Ние все още имаме право да говорим, каквото мислим. Докато админа бе мине с десния бутон и ни изтрие.

Коментирай

ЛВОВ

11 months before

ГОСПОДИН УРУМОВ,ПИШЕТЕ ЗА АПОКАЛИПСИСА?ЗА НАСТЪПВАНЕТО НА СМУТНИТЕ ВРЕМЕНА?ЗА ВРЕМЕНАТА НА БОСХ/ЙЕРОНИМУС БОШ?ИЛИ ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ? БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО И ПРОРОЧЕСТВАТА,НАПРАВЕНИ ОТ ВАС!!!ПОЗДРАВИ ОТ ПЕЩЕРА.

Коментирай

dimat

11 months before

Стадо,стадо!Няма никакъв смисъл от говорене.И досега са изречени милион думи,но какво от това?Крайно време е да заговори калашника.Тези предатели не разбират от друго!Това е единственият начин!!!Ама докато оВчото племе си трае,гледа си гечинмека,по метода на сварената жаба вече е полусварено и то не усеща това.Остава му вече,с окончателното сваряване,да изчезне от света.Макар,че и без сваряване,демографията го заличава!!!!

Коментирай

Синята барета

11 months before

До Започва се.....! ------ Пеньо Пенев има едно стихотворение, любимо ми е. Казва се " Когато цъфнат теменугите " . Та, дори една бедна африканска държава разказва играта на франсетата. А ние сме много цивилизовани .

Коментирай

защо го ИЗТРИ ва

11 months before

ПЕДЕРАЗ!!!!

Коментирай

защо го ИЗТРИ ва

11 months before

ПЕДЕРАЗ!!!!

Коментирай

Чичо

11 months before

Тъпият цитат от по-горе дали е от П.Пенев, а!?

Коментирай

До Започва се...!

11 months before

Вятър те вее на бяла кобила! Какъв Пеньо Пенев бълнуваш? Написал си (и то неточно) откъс от "Каменарче" на Христо Смирненски. Да ви се не види и ЕнтЕлЕгЕнтите...

Коментирай

Мина

11 months before

Едното стихотворение е на Христо Смирненски, а другото на Пеньо Пенев. Но това ли е важното? Ако сте братя по род български- да се заяждате? Когато наистина черни облаци и змии са над България? Хора, съвземете се и забравете дребните неща. Забравете ги. И застанете заедно. Защото друг начин няма. Няма. За РОД, НаРОД, РОДина! Ако можете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.