Игри на страха! Николай Димитров, харчи десетки хиляди от заграбените пари за предизборен концерт с участието на Тони Димитрова и Братя Аргирови

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/igri-na-straha-nikolay-dimitrov-harchi-desetki-hilyadi-ot-zagrabenite-pari-za-predizboren-koncert-s-uchastieto-na-toni-dimitrova-i-bratya-argirovi/119229 SvobodnoSlovo.eu
Игри на страха! Николай Димитров, харчи десетки хиляди от заграбените пари за предизборен концерт с участието на Тони Димитрова и Братя Аргирови

Предизборната кампания е към своят край, до изборите в неделя остават точно 6 дена, в община Несебър вече е видно и с просто око, че след 16 години еднолична власт Николай Димитров ще бъде детрониран, хората все по-ясно заявяват своята позиция против властта и говорят за промяна.

Това ли е причината, ПИАР агентите на Николай Димитров, да прибягнат към подход, който ни е много познат от времето на предизборните кампании през миналият век? 

Според публикации във Фейсбук на 25.10. 2023 година в град Несебър ще изнесат предизборен концерт естрадните певци Тони Димитрова и Братя Аргирови.

Според запознати с хонорарите на Димитрова и Аргирови, за участие им в предизборното мероприятие, уплашеният, че губи кметският стол Николай Димитров ще им заплати само на тях около 50 000 лв.

Колко още ще струва видеостената, която според публикацията ще бъде изградена в центъра на град Несебър? Колко още ще струва отразяването на събитието в медиите, които от един месец ни заливат с пропаганда за детронираният управленец или пък наема на зала в „Артиум център“. никой не се наема да каже.

Но е важно, да знаете:

Този концерт се заплаща от вашите пари, от онези същите, заграбените през годините, за да може отново Николай Димитров да ви събере в сградата „Артиум център“ и да ви говори за култура, бъдеще, идеи, проекти, които някой ден щели да се направят и колко е загрижен за община Несебър.

А истината е естествено съвсем друга, защото този предизборен концерт идва точно в момент, когато беше отменено събитието „Есенни Пасажи“.

Кое наложи отмяната на „Есенни пасажи“, от администрацията на общината отказват да отговорят, но всички сме наясно, че цялата тази администрация и в момента е впрегната да прави избори в полза на Николай Димитров и изобщо не е им е до някакви културни или кулинарни празници на територията на общината.

Но това не пречи на Николай Димитров всеки ден да лъже всички с които се среща, че бил загрижен за удължаване на туристическият сезон на територията на община Несебър.

https://nesebarinfo.eu/

1 Коментара

Really?!?

преди 6 месеца

Абе, нали Аргировите миндили не участваха в политически събития?!? Поне с такава теза излязоха когато отмениха участието си на Бузлуджа...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.