ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРОТЕСТ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/instrukcii-za-protest/20369 SvobodnoSlovo.eu
ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРОТЕСТ

Някой не ви кефи? Някой ви засенчва? Някой краде от феновете ви? Отговорът е прост – организирайте му протест. Но да не мислите, че е лесна работа, ей вчера каква издънка стана! Не разчитайте на враговете на врага си – те може да са, ама може и да не са ваши приятели. Пък и приятелството си е приятелство, а сиренето е с пари!

Какво да направите, за да сгърчите врага си?

1. Осигурете си финансиране – минимум по 30 лева на човек. За неудобен за врага ви протест са необходими минимум 2-3000 души. По 30 лева – 90 000 лева. Осигурете красиво изписани плакати с долни обиди за врага си, наречете го агент на Путин, кръволок, предател, глупак и диктатор.

2. Подгответе поне един камион с банани – да имат какво да замезят протестиращите, пък и ви е бедна фантазията колко ефектно изглежда всички да размахват банани на протеста. При късмет, врагът ви може да дойде на протеста, да се подхлъзне и да си счупи врата.

3. Осигурете си медии. Ако не сте първа политическа сила, ще се наложи да им платите. Много внимавайте журналистите да не са повече от протестиращите, не е шик.

4. Подберете качественият състав на протестърите внимателно – да има млади и красиви /умни не ви трябват/, както и такива на средна възраст. Протест от гладни пенсионери също не е шик, пък и ще изядат бананите още в началото.

5. Платете само аванс, остатъкът – при лична снимка от протеста и подпис в списъка на място. Иначе ще ви се разбягат.

6. Платете на някой да дойде да се сбие с някой пенсионер на протеста и да каже, че е фен на врага ви. Това веднага ще ви изстреля протеста в началото на новините. Но е добре човекът веднага да се изнесе, защото в полицията може да се огъне и да каже за какво са му платили.

7. Съобщете в социалните мрежи и в интервюта, че са били поне 10 000 души, а врагът ви трябва да умре от срам!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.