ИНТЕРЕСНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.. СЛЪНЧЕВИ ФЕРМИ ЩЕ СТАНАТ ГРЪМ и ТОРОНАДО ИНКУБАТОРИ и МАГНИТИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/interesni-zaklyucheniya-slanchevi-fermi-shte-stanat-gram-i-toronado-inkubatori-i-magniti/142998 SvobodnoSlovo.eu
ИНТЕРЕСНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.. СЛЪНЧЕВИ ФЕРМИ ЩЕ СТАНАТ ГРЪМ и ТОРОНАДО ИНКУБАТОРИ и МАГНИТИ

ИНТЕРЕСНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ.. СЛЪНЧЕВИ ФЕРМИ ЩЕ СТАНАТ ГРЪМ и ТОРОНАДО ИНКУБАТОРИ и МАГНИТИ.

Все повече и повече  градове са оборудвани със  слънчеви ферми.....
От жителя на СТЕФЕНВИЛ, Джордж Франклин:

Трябва да започна като ви кажа какви bonafides имам, за да пиша това. Аз съм пенсиониран авиационен инженер. Буквален ракетен учен,ако искаш. Работих върху космическата совалка MX (Peacekeeper), Hubble, Brilliant Pebbles, PACOSS, Space Station, MMU, B2, частната 747 на султана на Бруней с кристални душове, златни мивки и 100 долара на ярд Проектирах инсталация на сателитен телефон върху 757 на принц Джефри. Направих цялата проектна работа за структурата на задвижващия модул Mark 1V, който в момента лети на поне 3 космически кораба, за които знам. Някои от по-вълнуващите проекти, по които съм работил, не могат да бъдат споделяни. Също така съм сертифициран пилот на планер от FAAA и сертифициран пилот на златен планер. Летя както в пълен мащаб, така и моделирам планери. Аз съм сертифициран Microsoft и ComTIA A+ сертифициран.

СОЛАРНИТЕ ПАНЕЛИ са в най-добрия случай около 20% ЕФЕКТИВНИ. Те преобразуват почти 0% от UV светлина, която ги удря. Нито един от видимия спектър, а само част от IR спектъра. В същото време, докато абсорбират светлина, те абсорбират топлината от слънцето. Тази абсорбирана ЖЕГА се ИЗЛЪЧВА В съседната АТМОСФЕРА. Трябва да е очевидно какво ще се случи след това. Когато въздухът е затоплит, той се издига. Дори малките разлики в обикновените повърхности на сушата са способни да създадат мощни климатични сили като гръмотевични бури Тези метеорологични феномени са инициирани и подсилвани от сушата, тъй като се изду За мен всичко е твърде очевидно какво ще се случи с топлината, генерирана от цяла слънчева ферма. СЛЪНЧЕВИ ФЕРМИ ЩЕ СТАНАТ В ГРЪМ и ТОРОНАДО ИНКУБАТОРИ и МАГНИТИ.

Слънчевите панели са тъмни и излъчват енергия в пространството над тях, когато не се излъчват. Това е известно като радиация на черно тяло. Сателитите, летящи в космоса, използват това явление, за да охладят вътрешните Като не го правят, щяха да се изпържат.

Така слънчевите ферми не само произвеждат повече топлина през лятото, отколкото оригиналната земя, на която са инсталирани, но и произвеждат повече охлаждане през зимата, като по този начин изостря

Така че завършвам с това. В ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ НЯМА НИЩО ЗЕЛЕНО, освен МРЪСНИТЕ ПАРИ, които
Зелена енергия няма. Науката не съществува. Технологията не съществува. Инженерството не съществува. Притискат ни да спасим планетата с решения, по-лоши от проблемите.

Мариана Василева

5 Коментара

вале

4 hours before

Превода на статията е трагедия,машинен превод!?

Коментирай

Де бре

3 hours before

Да го бяха пипнали малко, но толкоз им е акъла. Всеки гледа да публикува на днешно време, та да се изкара по-умен от другите и по-голям разбирач. Очевидно е, че човечеството все още не е достигнало нивото си да използва нови технологии за добив на енергия.

Коментирай

Иванчо

2 hours before

Кой е автора и къде можем да намерим оригинала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.