Иван Гарелов: Идва краят на епохата на Путин

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivan-garelov-idva-krayat-na-epohata-na-putin/4646 SvobodnoSlovo.eu
Иван Гарелов: Идва краят на епохата на Путин

При тази изключително лоша репутация, която си извоюва Путин и Русия като цяло, можем да кажем, че идва краят на епохата на Путин. Това смята журналистът Иван Гарелов.

Неговото убеждение е, че правенето на ПР е един от основните елементи, когато се води война.

„И Русия, и Украйна си избраха някаква роля. Руснаците избраха ролята – ние не нападаме цивилното население, ние даваме много жертви – неслучайно те влязоха с младите войници, чак сега влизат опитните ветерани. Украинците избраха точно обратното – как те героично отстояват и т.н.“, обясни журналистът пред БНТ.

По думите му украинската пропаганда се оказва по-успешна, защото „руснаците не са свикнали да боравят с много медии, различни по възгледи“.

„Не издържа на този мотив, докато украинците покориха света - Зеленски, над когото се надсмиваха, стана герой“, добави Гарелов.

Според него дори украинците да се подпишат под исканията на Русия и Путин да постави удобно за него правителство в Киев, съпротивата ще продължи като партизанска война.

„Украинците са много мотивирани, вече са въоръжени – раздадохме оръжие, имат опит в партизанската война от общата си партизанска война през Втората световна война. Дори руснаците да спечелят тази война, която е в момента, а и предстои тежка битка в градски условия, те трябва да спечелят мира“, добави Иван Гарелов.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.