Иван Гарелов: Свидетели сме на падението на Борисов. Трябва да има още едни избори

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivan-garelov-svideteli-sme-na-padenieto-na-borisov-tryabva-da-ima-oshte-edni-izbori/8875 SvobodnoSlovo.eu
Иван Гарелов: Свидетели сме на падението на Борисов. Трябва да има още едни избори

Бойко Борисов е изплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се може повече да бави. Включително и това унизително отиване при Ердоган. Това каза по 7/8 ТВ журналистът Иван Гарелов.

Това е падението. Той мисли, че държи положението. Това е агония. Мъчи са още малко да бъде посрещан. Това е агония, която в личен план не бих се занимавал.  Но той повлича всички от неговата партия. Това ще се отрази на всички, които искат да скъсат пъпната връв с него. Ако това продължи още седмица, ще стане прекалено.

Той няма ходове. Накъдето и да погледнеш, неговата кариера е убита. Това е безнадеждни опити да си още малко на гребена на вълната. Той се страхува лично, персонално за себе си. Властта му е необходима, за да не бъде съден и преследван. За нас е срамно ,че трябва да търпим още това нещо.

Той е човек без идеология. Не блести със знания. Разчита на харизма. На европейската среща според мен гледаха на него като на клоун. С Бай Ганьовските си размери толкова ли не подразни техния вкус. Той им беше изгоден. ЕС не са избили този срам, че той превърна нашия водач в едва ли не в европейски лидер. На служебния кабинет поставям оценка 5, 5. Аз съм доволен. Имаше един-двама министри, които много работеха.

Според мен трябва да има още едни избори.  Няма да бъде лесно в изглаждане на интересите на трите партии на протеста. Много различни амбиции има опасност да се доразвият.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.