Иван Нейков: Докато ругаехме медицинските сестри по первазите, се сетихме, че са важни

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivan-neykov-dokato-rugaehme-medicinskite-sestri-po-pervazite-se-setihme-che-sa-vazhni/16588 SvobodnoSlovo.eu
Иван Нейков: Докато ругаехме медицинските сестри по первазите, се сетихме, че са важни

Това възнаграждение от 1000 лева за медиците и сестрите по време на епидемията беше и коректно, и правилно действие. Бързо забравихме как ругаехме медицинските сестри по первазите и се сетихме, че наистина отпред на фронта стоят точно здравните работници.

Може би наистина с времето ще се стигне до продължаване на това допълнително плащане, но животът ще го покаже. Това коментира пред Нова тв бившият социален министър Иван Нейков.

Животът ни показва, че можем без бюрокрация и актуализирането на пенсиите ще може да се направи без да караме хиляди българи да ходят по отделите, посочи той.

Животът ни поставя в момента пред изпитание. В момента сме в такава ситуация, че неща, които с години щяхме да ги правим, сега, понеже сме на зор, ще ги направим много бързо, коментира Нейков.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.