Иванчева и нейната колежка са с белезници зад гърба, за да не показват разни неудобни за обвинението преписи на сересета

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivancheva-i-neynata-kolezhka-sa-s-beleznici-zad-garba-za-da-ne-pokazvat-razni-neudobni-za-obvinenieto-prepisi-na-sereseta/22480 SvobodnoSlovo.eu
Иванчева и нейната колежка са с белезници зад гърба, за да не показват разни неудобни за обвинението преписи на сересета

Иванчева и нейната колежка са с белезници зад гърба, за да не показват разни неудобни за обвинението преписи на сересета.

Интересна практика за европейска държава. Липсват журналисти, които да попитат в ЕСПЧ дали това е нормално.

Поради което имам набор от предложения приемливи за извънредната БГ прокуратура с оглед възмущаващото поведение на обвинените.

Лицата да бъдат оковани в краката и ръцете със котвен синджир и топуз /пудовка по руски стандарт 16кг/. Същите да пренасят ръчно топуза при явяване в съда или ползване на тоалетна.

Добре е да бъдат бити през устата при опит да проговорят пред публика. Устите им да бъдат запечатани с товароносима лепенка и по възможност да бъдат забулени или в маски непозволяващи разпознаваемост.

Присъстващите на тяхна публична поява журналисти и случайно подбрани възмутени граждани да бъдат комплектовани с пръчки, прашки, храчки, и др., с цел назидание и наказание на обвинените, които тъй или иначе ще бъдат осъдени, защото знаем защо.

Препоръчително е обвинените да обиколят три пъти Съдебната палата, за да се даде възможност на гражданите да демонстрират своето възмущение относно извършеното престъпление /в което сме убедени/, съпътстващо от подготвен митинг и публично низвергване – съответно хоро, гайди и патриотични тъпани. Да бъде позволена употребата на винкели, камъни, яйца, домати и др./С оглед представителност към събитието, гражданите да са облечени в народни анцузи на три райета/.

Належащо е задържаните да бъдат подложени на строг тъмничен режим, лишаване от храна и вода до пълно признаване на престъплението. В случай, че характерите на тези престъпници не бъдат сломени е добре да им се отреже ухо или да се извади око /същите притежават по две, да не се посяга на нос, уста или гръклян/.

Ние, гражданите, ще приветстваме всички действия на прокуратурата до окончателното и желано от нас съдебно решение. Тук пролича необходимостта от съдебна реформа и превъзпитателното действие от смъртната присъда.

Защото мразим корупцията.

Защото сме европейци.

Велислав Минеков

Резултат с изображение за Velislav Minekov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.