Иво Прокопиев завежда дело за клевета срещу депутатите от ДПС - Карадайъ, Цонев, Хамид

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivo-prokopiev-zavezhda-delo-za-kleveta-sreshtu-deputatite-ot-dps-karadaya-conev-hamid/5218 SvobodnoSlovo.eu
Иво Прокопиев завежда дело за клевета срещу депутатите от ДПС - Карадайъ, Цонев, Хамид

Бизнесменът Иво Прокопиев обяви, че ще заведе дело за клевета срещу депутатите Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов. Причините са безпрецедентните медийни изяви на народните представители от парламентарната група на ДПС, съобщават от БНР.

Прокопиев заяви, че е срамно народни представители да се крият зад депутатския си имунитет и да използват парламентарната трибуна и достъпа до националните медии за разпространяването на клевети и очевидни лъжи.

Собственикът на "Икономедия" призова Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов да се откажат от имунитите си и да се опитат да докажат в съда "абсурдните си твърдения".

Бизнесменът не разбира подхода на ДПС. Според него е абсолютно недопустимо една партия, която има претенциите да е социална и либерална, да игнорира интересите на своите избиратели и да се противопоставя по такъв директен начин на желанието на цялото общество за законност и справедливост.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.