ИЗМЕРЕНИЯТА НА ЛЮБОВТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izmereniyata-na-lyubovta/19532 SvobodnoSlovo.eu
ИЗМЕРЕНИЯТА НА ЛЮБОВТА

Признавам, много пъти с изумление си мисля за търпението и смелостта на Десито Банова, понастоящем Плевналиевица. Аз лично такъв благоверен бих го хлопнала с тигана по главата на второто изречение и на първото хилене. И винаги съм си мислела, колко много трябва да обичаш нещо друго, та да изтърпиш подобно нещо!

Днес обслужващата джурналистка от един часови вестник в мазното интервю с Бившия прокрадва темата, че Плевналиевица можело да се занимава с политика! Боже, опази ни! А Бившият нахъсано декларира, че ще я подкрепя в политическите й напъни!

Тенденцията куцо, кьораво и сакато да се занимава с политика, ни доведе дотук. Пожарникар, завършили йористи с рабфак, журналиститутки и шоумени смятат, че след края на кариерата си, трябва да се занимават с политика! Резултатът се вижда.

Дано поне това да ни се размине!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.