К. Костадинов: България е марионетна държава, правителството е вредно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/k-kostadinov-balgariya-e-marionetna-darzhava-pravitelstvoto-e-vredno/23510 SvobodnoSlovo.eu
К. Костадинов: България е марионетна държава, правителството е вредно

Колкото по-бързо правителството на ГЕРБ отиде в историята, толкова по-добре за България. Това каза лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Това правителство е вредно, изпълнява чужди поръчки. Вече два месеца страната се занимава с Истанбулската конвенция, която руши общественото устройство“, коментира още Костадинов пред Евроком.

Според него това показва, че България е марионетна държава и се управлява отвън, пряко от американското посолство.

Костадинов прогнозира, че Обединените патриоти ще подкрепят ратификацията на конвенцията, независимо от декларациите, които правят в момента.

„Ролята на конвенцията е да разруши утвърдените представи на обществото по отношение на ролята на мъжа и жената и още веднъж се повтаря, че тези роли не са биологични, а социални“, подчерта лидерът на „Възраждане“.

Всичко в Истанбулската конвенция е твърде далеч не само от човешката природа, но и от човешката цивилизация, заключи Костадинов.

.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.