КАК СЕ ИЗНАСЯТ ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ ЛЕКАРСТВА, ЛИПСВАЩИ У НАС, С ПЪЛНОМОЩНО С ИЗТЕКЪЛ СРОК!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kak-se-iznasyat-zhivotospasyavashti-lekarstva-lipsvashti-u-nas-s-palnomoshtno-s-iztekal-srok/25186 SvobodnoSlovo.eu
КАК СЕ ИЗНАСЯТ ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ ЛЕКАРСТВА, ЛИПСВАЩИ У НАС, С ПЪЛНОМОЩНО С ИЗТЕКЪЛ СРОК!

Къде е рускинята Нина Катченко от град Дубовка край Волгоград, която е купила у нас фирма за търговия със скъпоструващи лекарства „Трейднет“ от майката на Веселин Марешки и реинбурсирани от Здравната каса?

В шокиращото разследване на на Валя Ахчиева в „Открито“ по БНТ може да видите въртележката, на която е качена същата фирма и животоспасяващи лекарствени продукти, които липсват за болните у нас, но свободно отиват в Германия.

На същата въртележка цъфва и депутатът от „Воля” на Марешки – Пламен Христов – едно пълномощно доведе при него Валя Ахчиева.

На финала ще бъде установено потресаващото, че в цялата паяжина от врътки пълномощното, дадено от Катченко, е изтекло и лекарствата, които липсват на българския пазар, се изнасят от Марешки и сие с пълномощно с изтекъл срок…

Цялото предаване може да гледате тук:

https://www.bnt.bg/bg/a/kak-zhivotospasyavashchi-lekarstva-za-bolnite-u-nas-zaminavat-za-germaniya

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.