КАСКЕТ ГЕШЕВ, КОГА ЗАПОЧВАТЕ РАЗСТРЕЛИТЕ? ЩО СИ НЕ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ТОВА, КОЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА?!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kasket-geshev-koga-zapochvate-razstrelite-shto-si-ne-sednesh-na-zadnika-i-da-ne-se-zanimavash-s-tova-koeto-ne-ti-e-rabota/16572 SvobodnoSlovo.eu
КАСКЕТ ГЕШЕВ, КОГА ЗАПОЧВАТЕ РАЗСТРЕЛИТЕ? ЩО СИ НЕ СЕДНЕШ НА ЗАДНИКА И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ТОВА, КОЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА?!

Каскет Гешев: „Необходими са радикални мерки: Вечерен час и контрол на движението из големите градове през деня. Трябва да сме готови за най-лошото! Прокуратурата е във военен режим от миналия понеделник.

Ние трябва да разберем, че сме в състояние на война за оцеляването на българските граждани. Колкото по-бързо го разберем, толкова повече ще оцелеем….Времето ни изтича, ако даже не е изтекло вече. Ако не се подготвим във всяка една минута и всеки един час, то подозирам, че може да се развият сценарии като в Италия и Испания….“

Каскет Гешев, кога започвате с разстрелите?

Що не си седнеш на задника и не се занимаваш с това, което ти е работа, а се буташ там, където не ти е работа?!

И какво значи „прокуратурата е във военно положение“?

И какво значи „времето ни изтича“?

ТВОЕТО ВРЕМЕ ЛИ ИЗТИЧА, че погреба всичко живо?

Ти за какъв се взимаш, бре?!

Аман от комплексирани милиционери хипохондрици!

Afera.bg„

П.П. Красимир Иванов: За почти-държава, с почти-народ и едно почти-военно положение стига…

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.