КЕФКИ, ТЪПИ КАТО....МУТРА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kefki-tapi-katomutra/19085 SvobodnoSlovo.eu
КЕФКИ, ТЪПИ КАТО....МУТРА

Разбирам днес от великия експерт и стратег о.з. зам.-министър, че кефките били разкошни, ама нямали "умни ракети". Но пък си имали авионика /явно е някакъв вариант на електроника, аз поне си признавам, че нищо не разбирам от авиация/, светлинки, които светели, кресла, кормило, колесници, крила, двигатели...ей, колко много неща си имат.....

Цената е безумна. В сравнение с това, което други страни получават за същите пари при по-добро качество. Наведохме се до степен на магистрална труженичка, а се оказа, че ще ни ги таковат ракетите, ама друг път. Но пък кефките били "отворени" за оборудване. Тоест, аз пак като лаик размишлявам, че ми продават например корпус на компютър. По същество това е компютърът. И той е отворен към доокомплектоване с монитор, мишка, камера и т.н., ама си доплащаш!

Съвсем за балъци ни взеха. За какво са ни самолети, тъпи като управляващите мутри!?! А парите ще даваме веднага, защото пак сме....тъпи! Не заради качество, а заради кредитен рейтинг и лоялност. И ще поръчват още, без дори да са видели снимка на тези, които сме платили. И те явно ще се доокомплектоват....ей, то бива, бива, ама съвсем изтрещяхте. Дори дебилите - вашият електорат, няма да повярва на подобни извращения.

Самолети без ракети. Държава без хора. Армия без войници. Просперитет без пари. Правителство без мозък.

Тъпо правителство не може да взема умни решения. Дори и умни ракети не може да договори. Защото краставите магарета избират само краставото. И за тях бодилите и кърския тор са естествената среда. Те друго не разбират. А мутри няма как да ги "доокомплектоваме".

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.