Кирилеее, понеже си ми комшия и ми е жал за тебе, ще повторя: бавно - простичко - ясно. Ако не ме разбереш, питай Лена да ти го преразкаже:си

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kirileee-ponezhe-si-mi-komshiya-i-mi-e-zhal-za-tebe-shte-povtorya-bavno-prostichko-yasno-ako-ne-me-razberesh-pitay-lena-da-ti-go-prerazkazhesi/131452 SvobodnoSlovo.eu
Кирилеее, понеже си ми комшия и ми е жал за тебе, ще повторя: бавно - простичко - ясно. Ако не ме разбереш, питай Лена да ти го преразкаже:си

Кирилеее, понеже си ми комшия и ми е жал за тебе, ще повторя: бавно - простичко - ясно. Ако не ме разбереш, питай Лена да ти го преразкаже:

1. На 3 април, виждайки, че пред вратата му са застанали униформени и цивилни, Стефан Димитров позвънява на Живко Коцев да иска помощ и закрила. 

2. Уплашен и паникьосан, Живко Коцев се обажда на Борислав Сарафов и моли за среща. Главният прокурор вика в кабинета си градския прокурор, заместник-градския прокурор, председателя на КПК. Защо? Защото акцията е на ДАНС и КПК, разследването се провежда от 8 месеца, 4 месеца през миналата година са записвани СРС-та. 

3. Живко Коцев се появява със сълзи на очи. Пита много ли му е сериозно положението? Получава утвърдителен отговор. Уплашва се. Моли да стане анонимен свидетел. Предлага да подаде оставка, да не се съобщава за обиските в кабинета и в дома му; казва, че ще предаде часовника от Стефан Димитров. В двата разпита - доброволни, на единия присъства адвокат Илиян Василев - пропява и накиснал Бойко Рашков и Асен Василев. В ПИК публикувахме протоколите от беседите. 

 

Аз научих първа, ПИК публикува информация за обиските в кабинета и дома на Живко Коцев; гоних Атанас Атанасов от президентството до партийния дом и го питах многократно за главния секретар. Генерала мълча като партизанин на разпит в полицията, поне според литературата. 

Живко Коцев се отметна, обяви, че си оттегля оставката. Ако беше сам на срещата с Борислав Сарафов, какво ли съчинения по картинка щеше да разказва. 

Кириле, разбра ли? Или Найо те е научил, че една лъжа, повторена сто пъти, става истина. 

Не става, Кирилеее! 

Соня Колтуклиева

1 Коментара

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Кирилеееее , кур да е да ти го набия ама то акъл бе кирилееееееее.🤣🤣😁😁😆

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.