Костадин Костадинов: Bъв всеки един момент всеки един българин може да бъде арестуван и екстрадиран в САЩ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kostadin-kostadinov-bav-vseki-edin-moment-vseki-edin-balgarin-mozhe-da-bade-arestuvan-i-ekstradiran-v-sasht/20510 SvobodnoSlovo.eu
Костадин Костадинов: Bъв всеки един момент всеки един българин може да бъде арестуван и екстрадиран в САЩ

Оказва се, че във всеки един момент всеки един българин може да бъде арестуван и екстрадиран в САЩ. Достатъчно е просто последният селски прокурор в щата Кентъки, примерно, да заяви, че вие нарушавате някой измислен американски закон, и нашата държава ще ви арестува и изпрати в Щатите и в чувал, ако трябва. Нищо, че не сте нарушил нито един български закон, нищо, че не сте нарушил и американски закон, нищо, че дори не сте бил в САЩ. Достатъчно е просто един селски американски прокурор да ви поиска и вие ще бъдете даден в робство.

Ето една от стотиците причини, поради които казвам, че България е американска колония. Една уважаваща себе си държава никога не би допуснала подобно отношение към своите граждани. Само че България за съжаление отдавна не е държава, а долнопробна колония. Дали това ще продължи да е така зависи само от нас, от всички българи.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.