Ланският лед

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lanskiyat-led/24659 SvobodnoSlovo.eu
Ланският лед

Ако искате Столичният инспекторат да вземе мерки за опасен заледен тротоар, време е да изпратите сигнал. Така звеното на бюджетна издръжка при Столичната община ще има време да се подготви, за да реагира адекватно и да защити здравето и интереса ви. 4-5 месеца би трябвало да стигнат на структурата, за да приеме, обработи и отговори на писмено подадената ви жалба, за да оправдае съществуването си. Иначе ще си кажем, че е ненужна административна организация, която е по-добре да се разпусне, вместо да усвоява обществени пари. Именно, за да не стигне до такова покъртително чиновническо злощастие,  отговорно лице от инспектората е решило да прати ответно писмо по повод молбата за съдействие от друго - засегнато лице, макар и не в най-адекватния срок (стр. 4). Така ситуацията е изчистена, снегът също, би трябвало да са удовлетворени и двете страни.

Подобни ситуации обаче доказват, че в София отношенията столичани и управляващи са минусови като ланския лед. Само на кметството му се струва, че са по августовски затоплени. Истината е, че все по-малко хора разчитат на администрацията на кмета Фандъкова. Те са на протестите пред "1300 години България", във Владая, в "Стрелбище"... Само кметицата не ги забелязва. А е крайно време

Деси Велева

Резултат с изображение за столична община фандъкова

http://duma.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.