ЛАЙ@ОFF Е НЕВИНЕН!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lay-at-off-e-nevinen/117878 SvobodnoSlovo.eu
ЛАЙ@ОFF Е НЕВИНЕН!

 

Комисията по етика към НБУ е решила, че професорът-умнокрасива некъпана мижитурка, е невинен и е изразявал своя гражданска позиция. Поведението в обществото трябвало да бъде санкционирано от съответните правоприлагащи органи.

Значи, аз ако си изразя мнението, че Русия може да думне по тъпите глави министрите, взели решения да предоставят оръжия за Украйна, това е държавна измяна и ДАНС и прокуратурата трябва да се намеси. Но ако професор от НБУ обяви протестиращи граждани за нечовеци, за простаци, орки, селяни и т.н., това е израз на гражданска позиция. Явно е гражданска и позицията му, че ако мине оттам, трябва да ги гази, както и призивите насилсвено да бъдат прекратени гражданските протести, което пък представлява нарушение на политическите и граждански права на протестиращите.

Възползвайки се от мотивите на писмото и факта, че тук, във фейсбук, според умнокрасивитета, може позицията да е само гражданска, ще си кажа мнението:

СРАМ И ПОЗОР за българските учебни заведения е да допускат преподаватели, които насаждат омраза, дискриминация и расизъм спрямо протестиращи български граждани, които защитават гражданските си права! Такива преподаватели не само няма да научат студентите си на съответната наука, но и ще им дадат пример какви не трябва да бъдат. Учителят не само преподава предмета, той учи на чест, достойнство, гражданска позиция, уважение към законите и към другите хора. И няма знание, което да заслужава уважение, ако същото не върви с почтеност, морал, възпитание и отговорност. В този смисъл гражданинът Дайнов не покрива изискванията дори за хигиенист в съответното висше учебно заведение.

Ще заявя и моята гражданска позиция - ако аз бях студентка на този човечец, който се държи като цървул в обществото, щях да напусна учебното заведение, което ми натрапва да ми дава знания и пример подобен варварин и дивак. Защото срамът, че ще ми е преподавал подобна отрепка, ще бъде вечен!

И отново с оглед гражданските позиции - изразете ги към гражданинът Лай@оff. До гражданската му смърт!

Елена Гунчева-Гривова

15 Коментара

darkaveng

преди 6 месеца

Дето декoffоглу е минал, и не само той, де, наука и образование - йок! А нбу, като унсс, бегай, че ида! Идиоти, сър, ма баши, шорошки, евроджендърчета недоклатени, жълтопаветници недокъпани! Така че, съвсем очаквано е решението на "комисията" по ... нещо си! Либерастията требе само с огън и жупел да се лекува! Анадънму?👹

Коментирай

КОМЕНТИРАЙ

преди 6 месеца

В България има много могъщо и зловредно сащническо агресивно влияние, управляващо политиците и политиката на България в мега огромна вреда за народа на България!

Коментирай

'';;

преди 6 месеца

''

Коментирай

Посетител

преди 6 месеца

Омерзен, но не и изненадан... Гарван гарвану око не вади! А в тази комисия са все... гарвани...

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Защо комисията по етика на така нареченията НБУ не посъветва Дневник и Гласове за ми върнат правото на лично менние. Явно важно е мнението на фюрера Сорос, не на обикновеният гражданин. Някой да отрече, че в страната ни няма фашизъм?

Коментирай

Ха-ха!

преди 6 месеца

НачукАха ли го на олигофренизираното стадо,дето пъпли по ТаяТеритория,седи си на заднниците и философства,колко е умно,праведно,с напредничави идеи!Начукандриха ли ви го бе зомболазци!Даже ви е малко!Малко-о-о!Няма ли да разберете най-после,че с вашите велико правдиви мисли нищо,ама нищо не може да се постигне!САМО ЕДНО СРЕДСТВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА И ТОВА Е КАЛАШНИКЪТ!!!АМА ДУПЕ НЕ ВИ СТИСКА И НЕПРЕКЪСНАТО ЧАКАТЕ НЯКОЙ БАНДИТ ДА ВИ КАЖЕ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО И ВИЕ ОБЛЕГЧЕНО ВЪЗДЪХВАТЕ И ПОЧВАТЕ ДА БЛЕЕТЕ,ЧЕ ТОВА Е ТАКА И ЩЕ ИЗПОЛЗВАТЕ САМО МИРНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА....ОТ КОИТО РЕЗУЛТАТЪТ Е ОБЩОИЗВЕСТЕ!Ами,продължавайте да си дрънкате,бандитите си унищожават държавата,но да знаете,че при окончателното и довършване,ще довършат и вас,умрели планктон!!!

Коментирай

ввввиви

преди 6 месеца

2 х.лв. и над 2 х.лв. на семестър да слушаш този простак! Не бих си пуснала детето да учи и да му промиват мозъка подобни мразещи всичко и всички хора! Дайнов - блогопомазан във всиички времена - социализъм, перестройка, демокрация!

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

Ха-ха! Когато им го казах в прав текст, ме напсуваха и ме навряха в трета глуха! Сега ще ги видим как ще се оправят! Идиоти и дебили! Нема такава тъпа офча сган! Повечето мъже дори не знаят кво е акане! Само вълната ме изхвърля на два метра! Идиоти и олигофрени! Пълни дебили!

Коментирай

Шмайз

преди 6 месеца

Стига сте се занимавали с този университетски боклук. Там преподават боклуци като него. Просто не ходете там, не си давайте парите там и го изхвърлете от мислите си.

Коментирай

Богданов

преди 6 месеца

Професор Дойнов,че малко "пресоли изказите",се вдигна такава "олелия,неприсъщи оценки,подчертано озлобени изрази по адрес на НБУ,което е характерно за нашият български манталитет !!!! Знаеме,достатачно примери в близкото минало,когато Държавници,са "ИЗКАЗВАЛИ",много по-солени нелицеприятни изрази,от тези на Дойнов!!!

Коментирай

Иванов2

преди 6 месеца

Г-н Богданов, за Вежди Рашидов ли иде реч? Все ми се ще, че и етичната комисия е поГалена от дългата ръка на ... Галя...

Коментирай

RAMSES

преди 6 месеца

Добре,де,а какъв ВУЗ е този нбу???Гнездо на пепелянки като генчо!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.