МАФИЯТА НИ НАПОМНЯ....

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mafiyata-ni-napomnya/21577 SvobodnoSlovo.eu
МАФИЯТА НИ НАПОМНЯ....

Много странни неща има около казуса "Иванчева". Не знам какво се е случило, но има много съмнителни неща около обвинението. Не на последно място - единственият кмет в София, който не е от ГЕРБ.

Да не говорим, че човек, който е станал кмет на район в София, не може да е чак толкова прост и елементарен, че да иска подкуп точно по този начин. И да си носи парите в багажника!

Когато на управляващата партия са й нарушени интересите, цялата държавна машина се задейства, за да смаже неудобния.

Включително с отвратителни условия в арестите, лишаване от здравна помощ /както се разбра, Иванчева е лишена от лекарства за онкологичното и заболяване/, пранги на краката, държане с белезници пред хората часове наред, неща, които са по-подходящи за Средновековието. Все едно под домашен арест щеше да направи нещо?

И странните обиколки на основния свидетел по всички "свински" медии, при положение, че и студентите по право знаят, че когато си свидетел по подобно престъпление, ти нареждат да си мълчиш, за да не пречиш на следствието....

ЦЕЛТА Е СПЛАШВАНЕ. ЦЕЛТА Е МАФИЯТА ДА ПОКАЖЕ ЯСНО НА НЕУДОБНИТЕ, АКО НЕ СИ МЪЛЧАТ И ПРЕЧАТ НА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, КАКВО ГИ ЧАКА.

Направо да пали свещ кметицата, че само са я арестували, а не "случайно" нападнали, ограбили и убили. Ама кмет на район и то в София - малко трудно се организират нещата.....както за Виктория Маринова например.

Както веднъж чух да се изказва един елементарен нов политик -на моите врагове се случват странни неща....съдба!

Странните неща са, че МАФИЯТА НЕ Е В ЗАТВОРА, А УПРАВЛЯВА.

И се надявам, че тази жена ще има физическата и морална смелост да издържи до справедлив и независим процес, на който да се разбере истината. Каквото и да се е случило, истината трябва да се разбере.

А докато се разбере - хуманно отношение към задържаните. Защото ако за този мизерен на фона на останалите корупционни практики подкуп има подобно отношение, този, който продаде България, като го задържат, направо в ефир трябва да го ....ами таковат, проявете фантазия!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.